2777
2789
عنوان

نامزدم پولی که داده رو پس میگیره 😐

| مشاهده متن کامل بحث + 8554 بازدید | 282 پست
اینقدر سخته بین پنح سال و خراب کردن وهمینحوری ادامه دادن چون تو زندکی پوستم کندس ولی پنج سال از عمرم ...

اگر خاستگار خوب اومد بهش فکر کن پنج سال کجا چهل سال زندگی کجا

فقط 10 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دددقیقا ببین مامان خودم چند ساله شاغل شده بابام دیگه یه هزارتووومنی از وقتی که منو مامانم شاغلیم نمی ...

اسی من خام بودم شما نباش. پشت عقد نامه شروط ضمن عقد بنویس هر درآمدی داشتی صرفا برای خودته، خدایی نکرده بعد سالها زندگیت ی طوری شد میتونی پس بگیری از شوهرت. هم اینکه همون اول زبونش کوتاهه برات. هر کس اومد بگو پدرت مطرح کنه بعد از صحبت های اساسی. 

ویترین زندگی هرکس برا جلب مشتری زیبا چیده شده...قدر زندگیتونو بدونین،گول ویترین زندگی بقیه رو نخوریم.
چون اینحا گیر میدن نوشتم نامزد هنوز بابای من نمیدونه ولی همه خانواده ها میدونن و پنج ساله تو رابطه ا ...

با هم‌چین مرد خسیسی ۵ ساله تو رابطه ای؟

خوش به حالش والا

زن کارمند هم گیر آورده 

من اداره کاری بودم که فعلا نمیرم تا چندماه دیگه اونم ادارع کاریه

خواستم بدونم سطح مالی شما شاید خیلی بالاتر باشه 

اما اگر اینطوریه بیشتر فکر کن 

جنبه مثبت اینه داره جمع می کنه برای زندگی آینده

منفی قضیه هم که دوستان گفتن بحث خساست هست 

اگر واقعا به این نتیجه رسیدی بدون مرد خسیس به سختی و خیلی هم به سختی تغییر می کنه

برو عمواین بدردنمیخوره اصلادوس پسر باشه وقتی بایه مردمیری بیرون از صفر تاصد اون وظیفشه خرج کنه پس مترسک سرجالیز باخودت بردی اینجوریکه فرداشوهرتم بشه توقع داره خرج خودتوخودت بدی مگه اینجا اروپاس اگه میخای اروپاییفکر کنی همهچیتونبایداروپاییباشه من بهیاد ندارم بایهمردبرمبیرونقبل ازازداج ام حتییه اب خریده باشم شوهرمم اون چندسالکه باهاش دوسبودمازشپول توجیبیهم میگرفتم 

خدایا کمکم کن ...  متاسفانه آی وی اف ام منفی شد دعا کنید خدا حاجتمو بده