رفتیم دکتر حالم بد بود بردم اورژانس بخدا خودم خواستم حساب کنم جلوبقیه میخواد بگه من خرج کنم . خودش پول دارو ویزیت و داد من حالم خیلی بد بود سرم زدم ..تو راه برگشت تو ماشین گفتم شماره کارت بده برگردونم تعارررف الکیییی کرددوبار دیگه چندساله باهاشم میشناسم کی تعارفی میگه گفت نه بار سوم گفتم گفت خب گوشیتو بده خودم شماره کارتمو بزنم خودشم مبلغیو مه خرج کرد زد با گوشیم برای خودش
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
دددقیقا ببین مامان خودم چند ساله شاغل شده بابام دیگه یه هزارتووومنی از وقتی که منو مامانم شاغلیم نمی ...
اسی من خام بودم شما نباش. پشت عقد نامه شروط ضمن عقد بنویس هر درآمدی داشتی صرفا برای خودته، خدایی نکرده بعد سالها زندگیت ی طوری شد میتونی پس بگیری از شوهرت. هم اینکه همون اول زبونش کوتاهه برات. هر کس اومد بگو پدرت مطرح کنه بعد از صحبت های اساسی.
ویترین زندگی هرکس برا جلب مشتری زیبا چیده شده...قدر زندگیتونو بدونین،گول ویترین زندگی بقیه رو نخوریم.
خانوما لطفا روشن فکر بازی در نیارید . توایران زن هیچ حق و حقوقی نداره ، تنها چیزی که هست اینه که مرد باااید نفقه وخرجی بده حالا چه توزناشویی چه دوران دوستی،