2777
2789
عنوان

نامزدم پولی که داده رو پس میگیره 😐

| مشاهده متن کامل بحث + 8521 بازدید | 282 پست
شما در عوض چی عرضه میکردی ؟! پدر و مادرت نمی‌گفتند اینها از کجا میاد ؟! اینم خوب نیست دیگه

این کاربر خ خاصه، بنظرم بیخیالش عزیزم🥲

خدایا به من صبری عطا فرما نزنم دهن بعضیا را سرویس کنم🤨😑

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

واااااای خداااااااااا 😂 این دیگه چه صغیری هست که آب از دستش چکه نمیکنه🤣🤣🤣ببین دخترو بقران من با ...

خواهر تو بختت بلنده. شوهر مردم این کارا رو نمیکنه😐

زندگی کردن من مردن تدریجی بود/آنچه جان کند تنم عمر حسابش کردم
واااااای خداااااااااا 😂 این دیگه چه صغیری هست که آب از دستش چکه نمیکنه🤣🤣🤣ببین دخترو بقران من با ...

تروخدا لگو هنوزم باهاش ولش نکنیاااا🤣🤣🤣

میشه برای حاجت دلم دعاااا کنی میشه دعاااا کنی به خواستم برسم آروم و قرار ندارم  🥲عاشقتم عشقم ❤💍

درکل دقت کردم خانم هایی که شاغل نیستن،همشر یا دوست پسرشون راحتتر براشون خرج میکنن میبینن یه خانم شاغ ...

درکل شما اشتباه میگید  

خدایا به من صبری عطا فرما نزنم دهن بعضیا را سرویس کنم🤨😑

اه یاد خودم افتادم 

ی پسره بود دوران جوانی رل بودیم 

من غذا درست میکردم گاهی بیرون میخوردیم

این میخواست یه آب میوه بگیره ب رعشه میفتاد 

میگفت میخوری؟

منم نادون و ساده میگفتم نهههههه اصلا 

توف ب شرفت گدا هرجا ک هستی.

وقتی با بن میری رستوران 

وقتی تعارف میکنی همین میشع دیگ کی از پول بدش میاد شوهرم ۷ سال منو تو سختی گزاشت منم تعارف میکرد ک اره نگیر اونم هی پروتر امسال قهر کردم رفتم زدم به در سلیطه بازی کارهایی کردم ک بنظرم خودم گشته بازیه ولی در کمال تعجب میدونی چیشد؟ شوهرم منو گذاشت رو چشماش 

هرسال روز زن از من پول میگزفت برا مادرش کادو میخرید امسال از دیروزیکم سرسنگینم حساب کار دستش اومد ۳ تومن برام زد شاید بگی ۳ تومن چیزی نیست ولی برا من ک سالهای پیش ۲۰۰تومن هم کادو نمیگرفتم هم خیلیه شاید بگی چ ارزشی داره وقتی خودم بگم با منت بهت بگم وقتی مرد عقلش نمیکشه باید ازش بخوای شوهرمنکه اینجوره بعد ۸ سال فهمیدم ازش بگیر خرج کن به بن میبریش رستوران بقیشم براش میزنی فردا یکی دیگرو میبره کافه لاکچری اصلا نباید بهش تعارف کنی حتی اگ گفت باید بهش بپری ک وظیفته نمیخای برو 

در اخر مرد خسیس پیرت میکنه

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید
بچها از الان به بعد برخوردم و چکار کنم سرد باششم باش؟

واااا خودت اصرار میکنی خودت پروش میکنی خودتم میای پیش خودت فکر و خیال میکنی خودتم میخوای سرد باشی 

عزیزم با مردا هرجور رفتار کنی همونجوری عادت میکنن تو بد عادتش کردی دیگه تقصیر خودته 

با خودت سرد باشی بهتره😐😐😐

میشه برای حاجت دلم دعاااا کنی میشه دعاااا کنی به خواستم برسم آروم و قرار ندارم  🥲عاشقتم عشقم ❤💍