2777
2789
عنوان

کاش امشب بودی ومادری میکردم برایت

| مشاهده متن کامل بحث + 2528 بازدید | 198 پست
پس حق نداره تهمت بزنه.درسته؟من نظری دادم . ایشون ریپ زد و تهمت . خیلیم ادعاش میشه.

من نمیدونم موضوع رو کلی میگم بهرحال هر کی برای خودش نظر افکاری داره حالا خوب یا بد 

دختــــــــــرڪم.....هم آغـــــوشے هایــــت را بـــــا عـــــشق مقایـــسہ نــــڪن ....هیـــــچ مـــردے در تـــــخت خـــواب نـــامهربان نیـــــست.....*kord*

ایشون به من تهمت زده تو تاپیک و باید ثابت کنه.وگرنه من میتونم اعاده حیثیت کنم

یا خداا تو دیگه کی هستی حالا هرچی ام گفته باشه شمام مشخصه جوابشو دادی شلوغش نکن مگه نمیبینی بنده خدا بچه از دست داده ..

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

یا خداا تو دیگه کی هستی حالا هرچی ام گفته باشه شمام مشخصه جوابشو دادی شلوغش نکن مگه نمیبینی بنده خدا ...

من جوابی بهش ندادم.هرجوابیم داده باشم جبران تهمتش نمیشه دوست عزیز

خودمم میدونم.واقعا راست میگی ولی من یه کسی اون دنیا دارم که منتظرمه و این تنها دلیلیه که ارومم میکنه ...

بمیرم برات

جاری منم پسر ۶ سالش تو تصادف فوت شد

داغون بود تا یک سال

خدا صبر بده و هیچکسو با بچه اش امتحان نکنه

خدایا حسرت خاله شدن و به دل من نذار 💔دامن همه منتظرا رو سبز کن،خواهر منم جزوشون باشه....آمین یا رب العالمین 🤲پروردگارا دو تا پسرام نفسای منن،،،،مراقبشون باش👨‍❤️‍💋‍👨
عزیزم نظر و افکار تا زمانی محترمه ک تهمت ناروا نشه.درسته؟

بله درست میگید

دختــــــــــرڪم.....هم آغـــــوشے هایــــت را بـــــا عـــــشق مقایـــسہ نــــڪن ....هیـــــچ مـــردے در تـــــخت خـــواب نـــامهربان نیـــــست.....*kord*

یا خداا تو دیگه کی هستی حالا هرچی ام گفته باشه شمام مشخصه جوابشو دادی شلوغش نکن مگه نمیبینی بنده خدا ...

عزیزم خدا بهش صبر بده.

چون بچه از دست داده باید هرچی به ذهنش میاد به بقیه بگه؟

بمن تهمت زده شده ک بقیرو از راه بدر میکنی. و زندگی خراب کنی.خب بیاد ثابت کنه.حرف و جرم سنگینیه.میدو ...

نه خوب ایشونم اشتباه کرده ولی شما خودتو خدای خودت..درسته آدم ناراحت میشه ولی خدابییی نکرده زبونم لال هرچیم باشی منو شما باهم محاکمه نمی‌شیم اون دنیا که..

نه خوب ایشونم اشتباه کرده ولی شما خودتو خدای خودت..درسته آدم ناراحت میشه ولی خدابییی نکرده زبونم لال ...

ببین بعضی ناراحت شدنا تاوان داره.درسته؟

قبول داری؟

محترمانه نظر بده.ولی تهمت حیثیتی نزنه