2777
2789
عنوان

کاش امشب بودی ومادری میکردم برایت

| مشاهده متن کامل بحث + 2528 بازدید | 198 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

کسی به شما حرفی زده؟کسی از شما نظر سنجی کرده؟من صحبتم با این خانومه که تهمتی که زدرو باید اثبات کنه

سایت تبادل نظره به قول خودتون

تو اون تاپیکم این خانم حرفش با استارتر بود شما چراپریدی وسط

ممونم عزیزم.یه روز قبل از زایمانم بند ناف رفت زیر سرشو خونرسانی قطع شد.

ببخشید خطای پزشکی بود یا چی؟

خدا به دلت صبر بده

دختــــــــــرڪم.....هم آغـــــوشے هایــــت را بـــــا عـــــشق مقایـــسہ نــــڪن ....هیـــــچ مـــردے در تـــــخت خـــواب نـــامهربان نیـــــست.....*kord*

نه.فعلا اقدام نکردم.انگار دلم نمیخواد کسی به جز اون تو دلم باشه.دلم براش خیلی میسوزه.مردم میگن یکی د ...

۲۰ تا هم بیاری بازم جاشو نمیگیره

فقط یه چرتی میگن

به نظر من

هییییییییچ چیزی نمیتونه جای خالی یه بچه رو پر کنه حتی اگه دنیارو بدن به طرف

خدایا حسرت خاله شدن و به دل من نذار 💔دامن همه منتظرا رو سبز کن،خواهر منم جزوشون باشه....آمین یا رب العالمین 🤲پروردگارا دو تا پسرام نفسای منن،،،،مراقبشون باش👨‍❤️‍💋‍👨
سایت تبادل نظره به قول خودتونتو اون تاپیکم این خانم حرفش با استارتر بود شما چراپریدی وسط

الان شما پریدی وسط. این خانم به کامنت بی طرف نظر داده و تهمت زده.  وقتی بابت قضیه ای به من نظر میده حتما مطمینه پس ثابت کنه.میتونه؟

بسم الله.

من که عکس ندارم ولی سر مزارشم نمیزارن برم.میگن اگه بری سر مزارش کوچیکا بزرگ کردی و یه بلایی سر یکی د ...

سلام دوست عزیز .🌹

خیلی براتون ناراحت شدم و امیدوارم که بتونید با این غم کنار بیایید .من روانشناس هستم و حرف دیگران که گفتن :نباید بری سر مزار بچه وگرنه یه بلایی سر بقیه میاد کاملا اشتباهه.

شما باید برین سر مزار و گریه کنید تا بتونید که این پرونده رو توی ذهنتون ببندین .گریه کردن باعث میشه که این غم بیرون بریزه و سبک بشید و نهایتا بعد از ۶ ماه  حالتون خیلی بهتر میشه ولی اگر مدام جلوی خودتون رو بگیرین ،این غم تبدیل میشه به سوگ ناتمام .تا آخر عمرتون گیر و گرفتار می مونید و حتی ممکنه دچار بیماری های جسمی مثل کمردرد ،میگرن ،معده درد و ...بشین .

این پرونده هنوز توی ذهن شما بازه ولی باید با روش درست حلش کنید و مثل خیلی از خاطرات تلخ دیگه بایگانی کنید و بزارید کنار نه اینکه هنوز ،درگیرش باشید .

🌈در من چه میگذرد آن زمان که جهان در گذر است 🌈
ایشون به من تهمت زده تو تاپیک و باید ثابت کنه.وگرنه من میتونم اعاده حیثیت کنم

خواهرم سایت عمومیه بیخیال هزار نفریم با عقاید و‌نظر مختلف بیخیال شید عیسی به دین خود موسی به دین خود

دختــــــــــرڪم.....هم آغـــــوشے هایــــت را بـــــا عـــــشق مقایـــسہ نــــڪن ....هیـــــچ مـــردے در تـــــخت خـــواب نـــامهربان نیـــــست.....*kord*

۲۰ تا هم بیاری بازم جاشو نمیگیرهفقط یه چرتی میگنبه نظر منهییییییییچ چیزی نمیتونه جای خالی یه بچه رو ...

خودمم میدونم.واقعا راست میگی ولی من یه کسی اون دنیا دارم که منتظرمه و این تنها دلیلیه که ارومم میکنه.🥺

خواهرم سایت عمومیه بیخیال هزار نفریم با عقاید و‌نظر مختلف بیخیال شید عیسی به دین خود موسی به دین خود

پس حق نداره تهمت بزنه.درسته؟

من نظری دادم . ایشون ریپ زد و تهمت . خیلیم ادعاش میشه.