2777
2789
عنوان

کاش امشب بودی ومادری میکردم برایت

| مشاهده متن کامل بحث + 2521 بازدید | 198 پست
من که عکس ندارم ولی سر مزارشم نمیزارن برم.میگن اگه بری سر مزارش کوچیکا بزرگ کردی و یه بلایی سر یکی د ...

عزیزم

خدا کمکت کنه بتونی آروم باشی.ولی اونا فرشته هستن که همیشه مراقب مادرشون هستن.به این فکر کن که یه فرشته‌ داری که مراقبته.یه شفیع برای آخرت

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزمخدا کمکت کنه بتونی آروم باشی.ولی اونا فرشته هستن که همیشه مراقب مادرشون هستن.به این فکر کن که ی ...

خدا میدونه  آدم بی اعتقادی نیستم.من فقط با همین فکره که ارومم ولی نمیدونم چرا امشب  انقدر دلم گرفته.

شما کتاب تسلای دل داغدیدگان رو خوندین؟تنها چیزی گه ارومم کرد.

حتما بخونید اگه تا الان نخوندین

من که عکس ندارم ولی سر مزارشم نمیزارن برم.میگن اگه بری سر مزارش کوچیکا بزرگ کردی و یه بلایی سر یکی د ...

اولین باره همچین چیزی می شنوم.  به کسی نگو خودت اسنپ بگیر و برو

برای یه لحظه درد، یه عمر افتخار ارزشمند رو از دست نده!

الان ثابت کن.ببین ازت شکایت میکنم

ببین مثلا تو میری تو صف نونوایی بی نوبت نون میگیری حق اون ادمایی را که تو صف ایستادند ضایع کردی این اسمش حق الناسه.یعنی میتونی قسم بخوری که هیچ مردی تا حالا با دیدن تو حس خوبی بهش دست نداده.خوب اگه داده چی شده یا مجرد بوده ریخته تو خودش یا متاهل بوده شب رفته خونه زنشو دیده گفته خدایا این چیه و اون....خلاصه که همه اون مشکلایی که تو زندگی اون فردی که با دیدن تو به وجود اومده میفته گردن کی ؟به این میگن حق الناس..

تو کی باشی که محق باشی. خیلی به خودت نناز.

اوووف بسه بابا تو هم 

باشه اصلن لخت برو تو خیابون مرداهم حیوون که نیستن دلشون بلرزه نگاه نمیکنن 

برو خوش باش ولی یه روزی یه جایی میفهمی دنیا و قوانین خدا بی حساب کتاب نیس

اوووف بسه بابا تو هم باشه اصلن لخت برو تو خیابون مرداهم حیوون که نیستن دلشون بلرزه نگاه نمیکنن برو خ ...

کسی به شما حرفی زده؟

کسی از شما نظر سنجی کرده؟

من صحبتم با این خانومه که تهمتی که زدرو باید اثبات کنه