2777
2789
عنوان

خدا چجور دلش اومد💔

| مشاهده متن کامل بحث + 2414 بازدید | 151 پست

تو داری اینطوری خودتو تنبیه میکنی

کاری کردی تو گذشته که خودتو بابتش مقصر میدونی؟

برو پیش مشاور گل دختر سنی نداری

من اندازه تو بودم سالم بودم الان رد دادم چه برسه الان که افسرده هستی و نخوای خودتو درمان کنی و بدتر میشی

اگر امضام رو خوندی واسم صلوات بفرست تا رسالت زندگیم رو پیدا کنم.

بشدت نیاز به مراقبت و حمایت داری،خوب میشی،چون دختر معقولی هستی و خیلی چیزها رو درک میکنی و خیلی چیزه ...

اره خیلی،اما کسی نیست که...خودم باید مراقب خودم بام که همچین بلاهایی سر خودم میارم...

هعیییی...ولی من نمیخاستم اونا بفهمن

دیگه هیچی واسم مهم نیس...

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببخشین باعث ناراحتیتون شدم...نمیدونم،مشکل دارم،روانم مشکل داره،من یه موحود ضعیفم

تو ضعیف نیستی 

تو در کودکی خیلی تحقیر شدی 

روحت خیلی درد کشیده 

عزیزم تو خیلی هم قوی هستی 

نه لذت نمیبرم،ولی اگه نزنم نمیتونم تحمل کنم و در آخر خودکشی میکنم

اهنگ رپ ودیسلاو اینا گوش میدی؟

سعی میکنم اگر نظرو راهنمایی که میکنم اول کل تایپیک رو بخونم وطبق شرایط استاتربعدا نظر بدم پس ممنون میشم اگر نظری تو تاپیکم دادین کل تاپیکارو بخونید و ازشرایطم آگاه باشیدبعدا نظر بدین اینجوری همو با حرفامون اذیت نمیکنیم🌺🪻🌺🌷
اره خیلی،اما کسی نیست که...خودم باید مراقب خودم بام که همچین بلاهایی سر خودم میارم...هعیییی...ولی من ...

شما نمیتونید مراقب خودتون باشید،خواهر همسن یا بزرگتری ندارید؟مادر همراهی؟دوست صمیمی؟

اصلا به جریان امروز مدرسه فکر نکن،چون حالت بدتر میشه