2777
2789
عنوان

خدا چجور دلش اومد💔

2405 بازدید | 151 پست

واااییی اصن دارم له میشممم،ینی چییی،من کی انقد بد بخت شدم؟؟؟کِییی؟

ینی اصن عالیییههه،من همین که بتونم تا آخر دی دووم بیارم و زنده بمونم خودش یه برد برام حساب میشه...

ابروم هنوهیچی نشده تو مدرسه رفتهههه،هنو کلاس دهمم،قراره من سه سال با بی آبرویی اینحا باشم؟؟؟

ماجرا اینه که من کلن از لحاظ روحی حالم خوب میست خیلی وقته،چندین ساله از بچگی...من عادت کردم خودزنی میکنم و هی با تیغ قفسه سینه و رون پا و ساق دستمو رد میندازم،هیچوقت خانودم ندیدن و نفهمیدن...حتی تا پارسال مدرسه هم نمیفهمید...

اما امسال اصن به طرز عجیبی همه فهمیدن...مثلا امروز حالم از اول صبح بهم ریخته بود،همش تو فکر بودم،چند بار دبیر ازم پرسید حالت خوبه؟چته؟چرا انقد تو فکری؟منم هیچی نگفتم فقط خندیدم گفتم درست میشه،چیزی نیست...ولی کار به جایی رسید که نتونستم دووم بیارم،باید حتماااا خودزنی میکردم،اجازه گرفتم برم دسشویی،دبیر اجازه داد،اما دوستام چون میدونستم برنامم چیه هی به دبیر گفتن نزار بره،توروخدا نزار بره....این دبیرم شک کرد،یکی از دوستامو فرستاد دنبالم،یکی دیگرم بازجویی کرد که چرا گفتین نزار بره؟مگه میخاد چیکار کنه؟

حلاصه دوستم نمیخاست لو بده،اما دبیر بهش فگت من خودممیدونم،خبرش تو کل دفتر پیچیده،همه میدونن حالش بده...از ناظم و مشاور تا همه دبیرا...

وقتی برگشتم کلاس دوستم بهم گفت که دبیره میدونه...منم خندهی عصبی بهم دست داد و این دبیره هی گفت چته پس،چرا خودتو میزنی؟چرا خنده عصبی داری؟مشکل چیه؟باید بری پیش روانشناس

...

انقد اوضاعم بهم ریختس؟امقد که همه میدونن؟پس چجور خانودم نفهمیدن؟

دیگه هیچی واسم مهم نیس...

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

متنت نخوندم طولانی بودولی خدا خیلی بی رحم شدهخیلی منو عذاب میدهدارم زجرکش میشم

اوهوم،خلاص ش اینه که همه کادر مدرسه میدونن من خودزنی میکنم...

خیلی زیاد...خیلی بی رحم

دیگه هیچی واسم مهم نیس...
متنت نخوندم طولانی بودولی خدا خیلی بی رحم شدهخیلی منو عذاب میدهدارم زجرکش میشم

هیچی میگه کلاس دهمم ازبچگی خودزنی میکردم 

Cold 𝖺𝗇𝖽 In𝗍𝗋𝗈𝗏𝖾𝗋𝗍 𝖡𝗈𝗋𝗇 𝗈𝖿 𝖽𝖺𝗋𝗄𝗇𝖾𝗌𝗌

افسردگی،حال روحیم که بد میشه اینجوریم

میدونم مازوخیسم داری یعنی اینکه خپدتو میزنی لذت میبری یانه؟؟🙁 کاربرا خیلی عجیب شدن

منم همسن خودتم

Cold 𝖺𝗇𝖽 In𝗍𝗋𝗈𝗏𝖾𝗋𝗍 𝖡𝗈𝗋𝗇 𝗈𝖿 𝖽𝖺𝗋𝗄𝗇𝖾𝗌𝗌

اه برو روانپزشک 

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم🌌      یه روزه خوب میاد:)💔 دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده:))    به اسم کاربری دقت نمیکنم🦦                                         کاربری دست ²نفره M&A💞(دوتادوستِ‌همسن🥳)

عزیزم منم به مدت خودزنی داشتم

اما برای تو شده عادت حتما به یکی از اعضای خانواده‌تان که درکت می‌کنه بگو تا بری مشاوره

آلان درمان کنی بهتر از این هست چند سال دیگه بری دنبالش