2777
2789
عنوان

خدا چجور دلش اومد💔

| مشاهده متن کامل بحث + 2405 بازدید | 151 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نمیتونم

خب خودت نمیدونی دقیقا مشکل روانت برای چیه که به خودت آسیب میزنی؟ منظورمو میفهمی چی میگم؟ مثلا مثل یک لامپ رو ببین هربار عوضش میکنی )دوره های کوتاه مدت که حالت یکم خوبه) ولی بازم میسوزه به نظرت ایراد از چیه؟ ایراد از سیم کشی برقه که خرابه باعث سوختن زود به زود لامپه 

متوجه شدی چی میگم؟

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

باید روان درمانی انجام بدین 

«روانشناس » سوالی داشتید درخواست بدید یا تگم کنید... هر سوالی پاسخ داده نمی‌شود ! ...  تنها افرادی که رنج نمی کشند و ناراحت نمی شوند مرده ها هستند بنابراین ما هنوز زنده ایم!☘️
دلت میخواد نجات پیدا کنی یا غرق شی؟ یه خشم تو وجودت داری که از کودکیته اونو باید پیدا کنی تو نه روان ...

اصن دیگه نمیخام نجات پیدا کنم،دلم میخاد غرق شم

به مشاور مدرسه اعتماد کردم و گفتم،الان اون به همه گفته💔

دیگه هیچی واسم مهم نیس...
به کی بگم؟میدونن،پارسال مشاور مدرسه نامه خودکشیمو نشونشون داد،تیغی که میخاستم باهاش رگمو بزنم نشونشو ...

خب از همون مدرسه اقدام کن

بهشون بگو خانواده همراهی نمیکنن. بگو از طریق مدرسه واست کاری کنن و مشاوره و روانشناس بفرستن

بشدت نیاز به مراقبت و حمایت داری،

خوب میشی،چون دختر معقولی هستی و خیلی چیزها رو درک میکنی و خیلی چیزها واست مهمه،

اما نباید همین روند رو ادامه بدی،

الآنم اتفاقی نیفتاده،نگران نباش،فهمیدن دبیر یا کادر مدرسه،واست چه بسا خوب هم باشه

مازوخیسم داری توباید ب روانپزشک مراجعه کنی عزیزمهمه ادما بیناری دارن یکی بیماریش قلب یکی کلیه یکی کب ...

+ منم ازهمون اول گفتم مازوخیسم داره

Cold 𝖺𝗇𝖽 In𝗍𝗋𝗈𝗏𝖾𝗋𝗍 𝖡𝗈𝗋𝗇 𝗈𝖿 𝖽𝖺𝗋𝗄𝗇𝖾𝗌𝗌