2777
2789
عنوان

خدا چجور دلش اومد💔

| مشاهده متن کامل بحث + 2405 بازدید | 151 پست
مشکلت چیه دخترفشنگم؟چی باعث میشه فکرت ازرده بشه بری سمت خودزنی مامان جان؟

مرسی که انقد مهربونی 🥲❤️

نمیدونم،دیکه دست خودم نیست،اضطراب،افسردگی،مشکلات خانوادگی

دیگه هیچی واسم مهم نیس...

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نمیدونم راستش،مشکلات خانودکی خیلییی زیاد دارم،افسردکی،اضطراب خیلیی زیاد،

منم به شدت اضطراب دارم

شما اضطرابت درچ مورده

سعی میکنم اگر نظرو راهنمایی که میکنم اول کل تایپیک رو بخونم وطبق شرایط استاتربعدا نظر بدم پس ممنون میشم اگر نظری تو تاپیکم دادین کل تاپیکارو بخونید و ازشرایطم آگاه باشیدبعدا نظر بدین اینجوری همو با حرفامون اذیت نمیکنیم🌺🪻🌺🌷
خب باید ببینی این خشم و اضطرابت واسه چیه چند تا دلیل یا یا فقط یک دلیل و جدای از همه ی اینا تو مسئول ...

نه دقیقا مشکل اینه که نمیشه...

مشکلامم بیشتر با خودمن،من از خودم متنفرم،احساس میکنم همه از من متنفرن

افسردکی دارم

دلم یه پناه میخاد،یکی که مثل کوه پشتم باشه

عزیزم .ارتباطات رو با خدا قوی کن . لازم نیس قرآن و دعاهای عربی بخونی . باهاش درد و دل کن به زبون خودت . 

این دفه که ناراحت بودی با خدا حرف بزن .یه گوشه کز کن بعد خودت رو بغل کن .این طور فکر کن خدا بعلت کرده . من امتحان کردم اوج بی کسی حس آرامش میده 

خدا به دلت نظر بندازه . دخترم برای آرامشت دعا میکنم

خدا عقلت بده برای خودت یه دغدغه درست کن به چندنفر کمک کن خوبی کن بزار مفید باشی تا ازفکر چرتو پرت بی ...

میدونی چیه؟من هروقت به کسس خوبی کردم نتیجه عکس بهم داد،انکار بیشتر ازم طلبکارن...برا همین از خودم متنفرم