2777
2789

سلام 

ما ی شهری که تازه آپارتمان نشینی شروع شده، خونه داریم 

همسایه ها از ی طرف میخوان مثل قدیم سرشون توو کار بقیه باشه از ی طرف جو آپارتمان نشینی هم دارن 

روانی مون کردن 

هییچچچچی از آپارتمان نشینی نمیدونن هر جا هر چی به نفع خودشون باشه و میگیرن سفت میچسبن 

ی مدیر ساختمون داریم بازنشسته س و قبلا مدیر مدرسه بوده 

فک میکنه ساختمون هم مدرسه س و ما دانش اموزاشیم که مدام امر و نهی کنه 

ی قرن طول میکشه تا فرهنگ ی چیزی ی جایی جا بیوفته... 

انقدر عصبی و خسته م از این همسایه ها و مدیر ساختمون کنه نگو 

ما چقدر بدبخت بودیم که این آدم ها مدیر مدرسه مون بودن و ما جرئت نداشتیم چیزی بگیم 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خیلی سخته آپارتمان نشینی. من یکی واقعا نمیتونم تحمل کنم. خدا به هر کسی که میخاد ویلایی برسونه

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
ما داشتیم به خاطر مشکلاتش فروختیم و ویلایی خریدیم

منم دارم به فروختن فک میکنم 

با کلی بدبختی ی خونه خریدیم هر روز خدا یکی داره اذیت میکنه 

حالا ما اصلا توو اون شهر هم ساکن نیستیم اما پدرمون رو دراوردن با نفهمی شون 

ببین یک ساله داریم میگیم ی اساسنامه برای ساختمون بنویسید، چیزی میخرید بیلان مالی ‌ رو نشون ما بدید 

خرجی میخوایید بکنید نظر همه رو بگیرید و با اجازه همه باشه 

مدیر ساختمون خودش هر خرجی بخواد بکنه رو میاد میگه کسی هم مخالف باشه، میزنه به کولی بازی و بی احترامی و... 

خیلی سخته آپارتمان نشینی. من یکی واقعا نمیتونم تحمل کنم. خدا به هر کسی که میخاد ویلایی برسونه

منم خیلی پشیمونم این جا رو خریدیم 

تازه مثلا بهترین جای شهره اما فقط و فقط فیس و افاده دارن ذره ای شعور و فرهنگ ندارن کسایی که اونجا زندگی میکنن 

مام اپارتمان نشین هستیم سرمون تو کار خودمونا کلا

بخدا درستش همینه 

مدیر ساختمون ما به همه چی کار داره 

ما اصلا توو اون شهر ساکن نیستیم خونه هم خالیه فعلا 

جایی که ساکن هستیم اصلا همسایه ها رو نمی‌شناسیم انقدر که کسی کاری به کسی نداره 

منتهی اینجا مدیر ساختمون حتی میگه باید رفت و آمد رو با من چک کنید 

منم دارم به فروختن فک میکنم با کلی بدبختی ی خونه خریدیم هر روز خدا یکی داره اذیت میکنه حالا ما اصلا ...

مدید ساختمون موظفه برای مخارج پیش بینی نشده جلسه بگذارند و نظر ساکنین رو جویا بشه

کاربر آقا 
مدید ساختمون موظفه برای مخارج پیش بینی نشده جلسه بگذارند و نظر ساکنین رو جویا بشه

مدیر ساختمون ما هر خرجی رو دلش بخواد بکنه میکنه 

ذره ای نمیدونه اصلا اپارتمان نشینی چی هست 

فک میکنه مدیر ینی کسی که سرش توو کار بقیه س 

بیشتر از مدیریت همش تنش ایجاد میکنه 

کسی هم بهش بگه بالای چشمت ابروئه، سریع میاد توو گروه ساختمون جنجال و کولی بازی راه میندازه 

خیلی ازش عصبی و ناراحتم 

اعضا ساختمون هم که انگار نه انگار این مدیر مدام بهشون توهین میکنه و بی احترامی میکنه.

دقیقا فک میکنه ما ی مشت بچه مدرسه ای هستیم که با توهین و بی احترامی میخوان بهمون بگه لباس فرم بپوش، درس بخونه و... 

من هرگز به غیر آپارتمان نمیتونم فکر کنم چون تمام سالهای عمر راحت بودم و اذیت نبودم

ببین توو شهرهایی که تازه دارن مدرن میشن آپارتمان نشینی وحشتناکه 

ما شهری که زندگی می‌کنیم آپارتمان هم هستیم و هیچ کس کاری به دیگری نداره 

منتهی این خونه ای که تازه خریدی و شهر خودمون هم نیست، داغووونه، اصلا انگار با ی مشت پخمه سر و کار داریم 

از طرفی توو همسایگی قدیم موندن از طرفی هم میخوان مدرن زندگی کنن 

والا من سه ساله توی این ساختمون هستیم واحد بغلی و نمیشناسم

درستش هم همینه

اینجا که خودمون هم هستیم الان سه ساله من فقط یک نفر رو توو 20 واحد میشناسم 

منتهی مدیر ساختمون ما فک میکنه باید همه بایت هر چیزی تحت امرش باشن 

انقدر ازش عصبی م که سه روزه مدام دارم بهش فکر میکنم 

مدیر ساختمون ما هر خرجی رو دلش بخواد بکنه میکنه ذره ای نمیدونه اصلا اپارتمان نشینی چی هست فک میکنه م ...

مدیریت دوره ای هست ولی اگه اکثرا ناراضی باشند می تونن جلسه اضطراری برای انتخاب مدیر جدید تشکیل بدن

کاربر آقا