2777
2789
عنوان

شما هم با آپارتمان نشینی درگیری (علامت سوال)

| مشاهده متن کامل بحث + 220 بازدید | 38 پست
ما توو فهموندم همین مسائل ساده مشکل داریم چون ما به خانم میگیم فلان کار رو بکن و به عقل خودش نرسیده، ...

قاعدتاً مدیر باید فرد با انعطافی باشه و به نظرات بقیه توجه کنه

کاربر آقا 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به نطر میرسه چون یکم تنش بینتون بوده الان صحبتای عادیتونم تبدیل به کل کل شده و برداشت بد میگیره اگه براتون مقدوره یه مدت بهش چیزی نگید بعدا درارامش مسایل و مطرح کنید... .البته اینکه ایشونم ادم منطقی نیست حق با شماست ولی خوب باید یک راه حلی پیدا کرد

خب تا همه تمایل نداشته باشند تغییر انجام نمیشه

نه تغییر که نمیشه 

کسی هم موافق تغییر نیست 

ولی واقعا درکی از این همه زیربار چرت و پرت رفتن و سکوت کردم ندارم 

دیروز ب یکی از همسایه ها صحبت کردم گفت آره همه حرفایی که میزنه درسته، گفتم خب چرا اینایی که میگم رو انجام نمی‌دید توو ساختمون گفت خب خانم فلانی روحیه مدیریت طلبی داره، غرور داره برای همین حرفی بزنیم ناراحت میشه... 

این رو درک نمیکنم 

وگرنه ی خانم 50 ساله که شده مدیر ساختمون و به همه زور میگه، مدیر بازنشسته هست و الان برای ارضا شغل قبلی خودش داره به ساختمون زور میگه و سلطه داره باز قابل درکه چون داره به نیازها و حس و هیجان خودش پاسخ میده 

خانم 30 40 سال مدیر مدرسه بوده و داره همون مسیر ور توو ساختمون ادامه میده 

اما همسایه هایی که حاضرن با هر مسخره بازی ای کنار بیان رو درک نمیکنم 

به نطر میرسه چون یکم تنش بینتون بوده الان صحبتای عادیتونم تبدیل به کل کل شده و برداشت بد میگیره اگه ...

دقیقا 

ما خونمون ی ذره تعمیر داشت و خودمون توو آن شهر زندگی نمی‌کنیم 

گفت کلید در ساختمون رو ندید به تعمیرکار تا من رفت و آمد رو چک کنم، دو ماه هیچ مشکلی نداشت الان که چالش پیش اومده میگه رفت و آمد تعمیرکارتون مزاحم من شده. میگم خب بهش کلید میدیم که مزاحم نباشه میگه نهههه حق ندارید کلید به کسی بدید 

دنبال بهونه س 

حرفی که میزنی اگر باب میلش نباشه سرع جنجال راه میندازه 

اصلا منطقی نیست 

نه تغییر که نمیشه کسی هم موافق تغییر نیست ولی واقعا درکی از این همه زیربار چرت و پرت رفتن و سکوت کرد ...

شاید اونا چون ساکن هستن اختلافی تدارن و با همین رویه مسایل براشون حل میسه چون ایشون دارن قوانین و رعایت میکنند فقط روحیه زورگوییشون که مثلا عیر قابل انعطاف هست به چشمشون میاد که باهاش کنار میان.. و کلا مدیرینگت تو اجرای قوانین حرف عیر منطقی بهشون نزده... شمادور هستید ولی حل مشکلاتتون نیاز به گفتگو داره که با توحه به روحیه ایشون به چالش خوردید...  

و چون شهرکوچیکم هست مرد اونجوری دنبال این نیستن مطالبه گر باشن با همون فرهنگ سنتی و احترام بزرگتر نگه داشتن و قبول کردن شرایط پیش میرن