خب اگه مشکل پله نداری نیا همکف، تو اپارتمان همکف خوب نیست ،مخصوصا که آسانسور ندارع
وای توروخدا 😑😑😑 خودم به حد کافی پشیمونم 😑 ولی بازسازی رو شروع کردم کاریش نمیشه کرد 😑 کاش همون موقع پولمو تبدیل به طلا میکردم خونه رو چند سال دیگه جابجا میشدم . الان نه راه پس دارم نه پیش
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
چرا مشورت نکردی؟دیگه کاریه که شده عیبی ندارد ،ملک ضرر نداره ،بالاخره اونم مشتری خودشو داره ولی سعی ک ...
مرفه کجا بود بابا . چون کسی رد نشه از جلو خونم سوم رو گرفتم . خیلیم راضیم . ولی یه مدت زانو درد گرفتم دکتر گف پله نرو . دارو داد خوب شدم . یهو بفکر بازسازی و رفتن پایین شدم . گاهی میگم شاید بهتر باشه ک رفتم باز میگم پله ها خوب و استاندارده کاش نمیرفتم . خونه الانم عالیه نورش و هم قشنگیش . پایین نور کم از در خدنه هم ک رد میشن
بازسازی کرده بزار برا فروش ،یکی دیگه ،اونی که دوست داری بخر
بازسازیشو میکنم پولم فعلا به کابینت نمیرسه . بعدشم مگه معاوضه کنم .چون یه بتر فروختم شانس من سر ده روز خونه ها به ادج رسید یهو گرون شد پولی ک گرفتم از خونه ای ک فروختم کوچیکتر میدادن
برا برا منم دعا کن نمیدونم آدم پاک و معصومی هستم یا نه ولی برای هرکی حس شیشمی میگیرم بیشترشون میگن د ...
ایشاا... خدا که بالاترین قدرته برات بهترین هارو رقم بزنه ،همیشه توکلت بخدا باشه ،مطمئن باش خدا هیچ امیدی رو اگه به صلاح باشه تا امید نمیکنه و دعای ما در حق هم فقط ی وسیلست
موفق باشید
#من مرد هستم # حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن