2777
2789
عنوان

بیاییم برای کسایی که دنبال حس شیشمی میگردن دعا کنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 192 بازدید | 34 پست
خب اگه مشکل پله نداری نیا همکف، تو اپارتمان همکف خوب نیست ،مخصوصا که آسانسور ندارع

وای توروخدا 😑😑😑 خودم به حد کافی پشیمونم 😑 ولی بازسازی رو شروع کردم کاریش نمیشه کرد 😑 کاش همون موقع پولمو تبدیل به طلا میکردم خونه رو چند سال دیگه جابجا میشدم . الان نه راه پس دارم نه پیش

وای توروخدا 😑😑😑 خودم به حد کافی پشیمونم 😑 ولی بازسازی رو شروع کردم کاریش نمیشه کرد 😑 کاش همون م ...

چرا مشورت نکردی؟

دیگه کاریه که شده عیبی ندارد ،ملک ضرر نداره ،بالاخره اونم مشتری خودشو داره ولی سعی کن طبقه دوم بخری چه با آسانسور چ بی اسانسور، 

،،،ای مرفع بی درد جامعه،،،🤗🤗

#من مرد هستم #          حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن  

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چرا مشورت نکردی؟دیگه کاریه که شده عیبی ندارد ،ملک ضرر نداره ،بالاخره اونم مشتری خودشو داره ولی سعی ک ...

مرفه کجا بود بابا . چون کسی رد نشه از جلو خونم سوم رو گرفتم . خیلیم راضیم . ولی یه مدت زانو درد گرفتم دکتر گف پله نرو . دارو داد خوب شدم . یهو بفکر بازسازی و رفتن پایین شدم . گاهی میگم شاید بهتر باشه ک رفتم باز میگم پله ها خوب و استاندارده کاش نمیرفتم ‌. خونه الانم عالیه نورش و هم قشنگیش . پایین نور کم از در خدنه هم ک رد میشن

مرفه کجا بود بابا . چون کسی رد نشه از جلو خونم سوم رو گرفتم . خیلیم راضیم . ولی یه مدت زانو درد گرفت ...

بازسازی کرده بزار برا فروش ،یکی دیگه ،اونی که دوست داری بخر

#من مرد هستم #          حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن  
بازسازی کرده بزار برا فروش ،یکی دیگه ،اونی که دوست داری بخر

بازسازیشو میکنم پولم فعلا به کابینت نمیرسه . بعدشم مگه معاوضه کنم .چون یه بتر فروختم شانس من سر ده روز خونه ها به ادج رسید یهو گرون شد پولی ک گرفتم از خونه ای ک فروختم کوچیکتر میدادن

بازسازیشو میکنم پولم فعلا به کابینت نمیرسه . بعدشم مگه معاوضه کنم .چون یه بتر فروختم شانس من سر ده ر ...

اره باید حساب شده عمل کنی ، اول بگرد قیمت ملکو در بیار تو منطقه بعد انجام بده ، چ خرید چ فروش ، مرد کسی اگه هست ازش کمک بگیر ،املاکی ها گرگند

برا برا منم دعا کن نمیدونم آدم پاک و معصومی هستم یا نه ولی برای هرکی حس شیشمی میگیرم بیشترشون میگن درسته و حست خیلی قویه🥺

الان دارم میرم ازمون خیلی استرس دارم لطفاً برام دعا کن امیدوارم صد برابر برگرده به زندگی خودت🥹🥹

خودم مردیم برا خودم 😁 سر در میارم . ولی میبینی یهو بازار روند سعودی میگیره . شانسیه

بابا مررررررد 👋

الان رکوده ولی باید سریع انجام بدی ،تا تکون نخورده،تهرانی؟

برا برا منم دعا کن نمیدونم آدم پاک و معصومی هستم یا نه ولی برای هرکی حس شیشمی میگیرم بیشترشون میگن د ...

ایشاا... خدا که بالاترین قدرته برات بهترین هارو رقم بزنه ،همیشه توکلت بخدا باشه ،مطمئن باش خدا هیچ امیدی رو اگه به صلاح باشه تا امید نمیکنه و دعای ما در حق هم فقط ی وسیلست

موفق باشید 

ایشاا... خدا که بالاترین قدرته برات بهترین هارو رقم بزنه ،همیشه توکلت بخدا باشه ،مطمئن باش خدا هیچ ا ...

ممنونم عزیزم امیدوارم هزاران برابر بهترش برای شما رقم بخوره😍🥺❤️

ممنونم عزیزم امیدوارم هزاران برابر بهترش برای شما رقم بخوره😍🥺❤️

ممنون، 

باید یاد بگیریم برای هم هر روز دعای خیر و سلامتی روزی و... بکنیم ،