2777
2789

● روحشون قرین رحمت زنان و مادران فوت شده ●

(( امروز دوم دی ماه سال یکهزاروچهارصدوسه 

بیست و دوم دسامبر برج دوازدهم سال بیست بیست و چهار میلادی مصادف شده با روز زن و روز مادران ایرانی و تسلیت به اون داغداران و بازماندگانی عزیزو گرامی که به هر علتی مادراشون رو مادربزرگهاشون رو یا خاله هاشون یا عمه هاشون یا خواهراشون و دوست و رفیقانشون و همسرانشون و زن دایی و زنعمو و ••• 

رو تو این روز عزیز از دست دادن و عزیزانشون فوت شدن چه این روزها چه هفته ها و ماه‌ها و سال‌های پیشین خدا رفتگانتون و درگذشتگان عزیزتون رو بیامرزه و روحشون قرین ارامش ابدی باد و خدا به شما عزیزان بازمانده صبوری عطا کنه و 

همیشه زنده و سلامت و خوشوقت باشین ••• ))

🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤

❤️روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گذشت❤️

سلام 

روح شون شاد 🌸

نماز والدین هم خوبه ...‌میتونید به عنوان هدیه بخونید 

** کاربر گرامی اگر امضامو دیدی.🍀                                    و برای شادی و سلامتی و ظهور آقا امام زمان( علیه‌السلام) صلوات فرستادی بگو تا من هم هدیه به شما صلوات بفرستم سپاسگزارم 🌿🦋                                                     اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم.                     اللهم عجل لولیک الفرج بحق امام حسین علیه السلام.  هر  جا که هستی همراه من سه بار بگو صَلَّی اللهُ عَلَیکَ یا اَبا عَبدِالله  )    خوشحال میشم صفحه اول این تاپیک رو مطالعه کنید لینک تاپیک..بزنید رو این متن ..شاید ديدن اين متن اتفاقی نبوده و شما به تاپیک امام زمان علیه السلام دعوت شدید :)

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

روز مادر را آهسته جشن بگیرید شاید کسی این حوالیمادر نداشته باشد

بله دوست عزیزم .خدا رحمتشون کنه و چقدر دل شکسته و بی پشتوانه هستن عزیزانی که عزیزشون فوت شده خدا بهشون صبر بده عزیزم اگر شما هم عزیزتون رو از دست دادین خدا بهتون صبوری عطا کنه خیلی سخته مرگ عزیز ‌...❤️❤️❤️❤️

من مامانمو میخوااام .تو این مناسبتا حالم خیلی بد میشه

خدا رحمتشون کنه عزیزدلم ...الهی همیشه سلامت و زنده باشین شماا و بله همینطوره کساییکه عزیز از دست دادن و عزیزشون فوت شده این روزها و این اعیاد و مناسبت ها دورازجونتون انگار دلشون میشکنه اما گلم مرگ دست ما نیست باید بپذیریم و عزیزانمون رو تا وقتی هستن قدرشون رو بدونیم و با اینکه خیلی سخت هست دورتون بگردم الهی که هیچوقت دومرتبه از اینطور غم ها و داغ ها نبینین و بلایا ازتون دور ...

خدابیامرزه همشون رومنم مامانم فوت شده و از دیشبه حالم چقده بده😞😞کاش این مناسبتها هیچ وقت نبودن

بله گلم خدا بیامرزتش الهی دورتون بگردم عزیزم میدونم عزیزدلم کساییکه عزیز از دست دادن این روزها و مناسبتها دلشون چرکین میشه یا خیلی غمگین و دورازجونتون دلشکسته میشن اما باید پذیرفت که مرگ دست مت انسانها نیست گلممم و انشالله بتونین با این غم کنار بیاین با اینکه خیلی سخته و امیدوارم بلایا ازتون دور باشه و هیچوقت دیگه داغدار نشین الهی امین ...