2777
2789
عنوان

میشه مادرها بگن چرا نمیخوان توی ماشین پسراشون عقب بشینن

| مشاهده متن کامل بحث + 1059 بازدید | 73 پست

من مادرشوهرم همیشه عقب میشینه خودش میگه من جلو بشینم حتی همون روزای اول بعد خواستگاری.

دیگه خودش تنها باشه جلو میشینه

مامان یه پسر ناز و خوشگلم🥰 دختر قشنگم عزیزدل مادر😍من و بابا و داداشی بی صبرانه منتظر دیدن روی ماهت هستیم😍🥺خدایا مواظب دخترم باش، سالم بیاد بغلم❤
من نمیدونم شما با چه قشری از جامعه طرفید ولی اگر ماهم عروسیم اصلا برامون مهم نیست جلو و عقب نشستن .ا ...

گرامی این که برای کسی مهم نیست درسته ولی وقتی تو جامعه تبدیل میشه به علامت احترام گذاشتن ، طرف نارلحت میشه که چرا اون آدم بیشتر از من لایق این احترام 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بیشتر حق نداره؟من متاهلم مادرشوهر هم دارم مادر هم دارم در آینده هم مادر میشم ولی مادر تو زندگی از ه ...

انگار حس قدرت میده بهشون

جایگاهشونو نشون میده مثلا

‏ناراحت نباشید که الان دارید تو زندگی پشت سر هم شکست میخورید،من به شخصه به همتون قول میدم یروز بالاخره این روزا رو پشت سر میذارید و‌ کاملا تو عمق بدبختی فرو میرید😌

یه کلیپ دیدم تو اینستا زنه خارجی بود مرده ایرانی زنه اومد جلو مرده گف برو عقب مادرم میخواد بیاد جلو ...

این فرهن‌گ همه جا هست و همه جا هم خانما از شوهر ناراحت میشن 

بیشتر حق نداره؟من متاهلم مادرشوهر هم دارم مادر هم دارم در آینده هم مادر میشم ولی مادر تو زندگی از ه ...

از یه طرف میگی مادر از همه مهم تره از یه طرفم میگی هرکی جای خودشو داره 

بالاخره کدوم !!

خوبه همتون یه مقصد و با یه ماشین میرین والا ذهن خوانی هم کار درستی نیست و کسی هم که سطح دغدغه اش اینه کلا زندگیش رو حاشیه بنا شده عاشق درگیری و حرف درست کردنه، البته که گاهی اوقات فضای صندلی جلو برای افرادی که مشکل فیزبکی دارن مناسب تره. وگرنه کسی که جلو یا عقب می شینه ارج و قربش جابجا نمیشه،

ببین من خودم مجردم ولی واقعا درک نمیکنم چرا تو باید بخوای وقتی همسر هست بینشون بیای ؟ که مثلا چی بگی ...

خب واقعا هم جایگاه مادر خیلی مهم تره 

مادر کل عمرشو فدای بچه میکنه مهم تر نیست؟

🌻🌻برای رسیدن به موفقیت لازم نیست خیلی قوی باشی. فقط کافیه از یک چیز قوی تر باشی: ” از قوی ترین بهانه ات “🌻🌻

مادر منکه اصلا جلو نمیره اصرار که من عقب راحت ترم. دیگه الان زن داداشم چیزی نمیگه مستقیم میره جلو. مادرشوهر من فرقی نداره ماشین پسر یا دخترش میره جلو . .اه بدم میاد اصلا هم باهاش نمیرم جایی. یبارم وانت داشتیم چن سال پیش خودش و دخترش رفتن جلو من عقب رفتم.انگار میخواد ثابت کنه مال پسرمه من مهمم

زن ها این همه پیش شوهرشون تنها هستن و کنارش تو ماشین میشیننحالا سالی ماهی یکبار یک مادر حق این رو ن ...

آخه بعد ازدواج دیگه پسر اونا نیست

شوهر ایناست

حالا چون مادرشوهر هست باهاش مشکل دارن

مادر خودشون باشه که تاج سر هست اصلا

‏ناراحت نباشید که الان دارید تو زندگی پشت سر هم شکست میخورید،من به شخصه به همتون قول میدم یروز بالاخره این روزا رو پشت سر میذارید و‌ کاملا تو عمق بدبختی فرو میرید😌

من خودم چون هروقت مادربزرگم میومد ماشین ما مادرم عقب مینشست دیده بودم 

خودمم ازدواج کردم  میخواستیم جایی بریم میرفتیم دنبال مادر همسرم پیاده میشدم میرفتم عقب یا درو براشون باز میکردم جلو بشینن با اکراه قبول میکرد جلو بشینه بنده خدا 

و همسرمم گفت نمیخواد خودتو اذیت کنی جلو جای توعه

میخوام بگم همه اینطوری نیستن که جلو یا عقب نشستن براشون ملاک احترام باشه و چیز پیش پا افتاده ایه 

اما اگر پافشاری روی این باشه با عقب یا جلو نشستن کسی نمرده