2777
2789
عنوان

میشه یه چیزی بگید دارم سکته میکنم

89 بازدید | 6 پست

یه کد برام اومده از هفتاد بیست و چهار چیکار کنم؟؟؟توروخدا بگید که نمیتونه کاری کنه😭

اگر روزی ازم بپرسن چه آدمایی رو بیشتر دوس داری، میگم اون‌هایی که توی زندگی بیشتر از همه رنج کشیدن. رنج! نه به منزله غم. که غم هم میتونه شکلی از رنج باشه. رنجی که به معنی رشد و رسیدن به نورِ امید وسط تاریک ترین روزهای زندگیشون باشه. اون آدم‌ها شاید زیاد کتاب نخونده باشن. شاید سواد زیادی نداشته باشن. شاید پولدار نباشن. ولی عمیقن. انسان های عمیق رو دوس دارم. اینکه حتی با سکوتشون هم حرف های زیادی دارن. اگه یه روزی ازم بپرسن چه آدمایی رو بیشتر دوس داری، میگم اون آدمایی که با رنج قد کشیدن ...

نمیتونه کاری کنه

همون قدر باش که هستن برات🌆(سارن)تنها اسلحه صلح تفنگ اب پاچاست🔫( شایع)نزار تویه دلت سردی بشینه گل من🥀(خلصه)پخش و پلا تویه ذهن منی🧠(معین z)دلم تنگه واسه تو ارع شدیداً مثل تو ارع ندیدم(آرمینم)😻سلامتی عشقم بی معرفت ولم کرد سلامتی اونی که تنها هندلم کرد😌(تاک دوون)لیلا لیلا آهای فرشته مغرور(الجان)😈هر دفعه میگذره الکله میپره(امین)🍻برچی اوضارو پیچیده کنیم دوسم داری منم میخوامت کلی(تی ام)🫶قربون دلت ای وای ای وای ای وای که بر خورده بهت(زینعلی)🤭♥️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

توروخدا وقتی بلد نیستید درست حرف بزنید تایپیک نزنید خب

بلدم نیستم درست حرف بزنم چیه دیگه!

میگم کد فعالسازی از یه اپ به نام هفتصد و بیست و چهار پیامک شده واسم 😐متوجه نمیشی مجبور نیستی چیزی بگی میتونی بری تاپیک بعدی ،کسایی که متوجه شدن جواب دادن👋🏼

اگر روزی ازم بپرسن چه آدمایی رو بیشتر دوس داری، میگم اون‌هایی که توی زندگی بیشتر از همه رنج کشیدن. رنج! نه به منزله غم. که غم هم میتونه شکلی از رنج باشه. رنجی که به معنی رشد و رسیدن به نورِ امید وسط تاریک ترین روزهای زندگیشون باشه. اون آدم‌ها شاید زیاد کتاب نخونده باشن. شاید سواد زیادی نداشته باشن. شاید پولدار نباشن. ولی عمیقن. انسان های عمیق رو دوس دارم. اینکه حتی با سکوتشون هم حرف های زیادی دارن. اگه یه روزی ازم بپرسن چه آدمایی رو بیشتر دوس داری، میگم اون آدمایی که با رنج قد کشیدن ...
درست موضوع رو توضیح بده بعد کمک بخواه

خیلی سخت و پیچیده اس؟کد فعالسازی از یه اپلیکیشن براتون پیامک نشده تا حالا؟!

بلدم نیستم درست حرف بزنم چیه دیگه!میگم کد فعالسازی از یه اپ به نام هفتصد و بیست و چهار پیامک شده واس ...

اخه ببین من هرچی زدم 7024اصلا نه کدی داره نه اپلیکیشنی

اسم کاربری همینطوری ثبت شده