2777
2789

خانم ها دوست دارم نظرتون رو راجع به رفتارم بدونم

من و زنداداشم قبل از ازدواجشون  دوست بودیم و بنا به اینکه یه مدت باهم کار میکردیم صمیمی هم شده بودیم توی اون مدت و خب ایشون با برادر من ازدواج کردن

اما مدتی بعد  از عقد متوجه شدم قسمت خیلی خیلی زیادی از صحبت هایی که اون مدت باهم داشتیم دروغ بوده !در واقع ایشون متوجه شده بودن که برادرم قصد ازدواج دارن چون دوستی ما هم از جایی شروع شد که شخصی ایشون رو بهمون معرفی کردن و بعد من رفتم دیدم همکلاسی قدیمیم هستن و به واسطه یک جا کار کردن صمیمیت ببشتر شد و درواقع صمیمیت برنامه ریزی شده از طرف ایشون 😮خلاصه بعدگذشت حدود هشت ماه از عقدشون ایشون تو بحثی که من با برادرم داشتم و یه موضوع خیلیییییییی کوچیک بود دخالت کرد و باعث شد دلخوری ادامه پیدا کنه در صورتی که بحث من با برادرم در حد این بود که بالش خودت رو بذار زیر سرت و دوسه تا جمله ببشتر هم نبود ،خلاصه ایشون انقدر ازم مایه گذاشت و من رو مقصر جلوه داد و آتیش بیار معرکه شد وکلا همکاری رو هم یکهو قطع کرد و زد زیر همه چی ،بخاطر پدرو مادرم چند باری پیش قدم شدم برای آشتی و عادی شدن روابط اما هردوشون بازم باهام سر سنگین بودن و من هم دیگه سمتشون نرفتم 🙃

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

الان تقریبا چهار سال از این موضوع میگذره و من دیگه هرگز باهاشون صمیمی نشدم ،احترامشون رو دارم و وقتی میان منزلمون خوش آمد میگم و پذیرایی میکنم اما دیگه حتی نمیتونم تو چشمای ایشون هم نگاه کنم انقدر که برام غریبه شدن و ازشون دلخورم ،دوست دارم نظرتون رو بدونم راجب رفتارم چون چند باری از طریق برادرم گله کردن غیر مستقیم و یه جورایی ادعا کردن که من رفتارم بی دلیل عوض شده اما من تو اینهمه سال حتی بهروشون نیاوردم که نود درصد حرف هاشون دروغ بوده 🤐

[QUOTE=365281066]باید بهش میگفتی خودتو نخود آش نکن به تو مربوط نمیشه بحث منو داداشم [/QUOTEهمون موقع فقط محترمانه گفتم که بحث بین من و برادرم هست و ایشون الکی داستان سازی کردن از همین حرف من و کلی تنش به وجود آوردن ،یه وقتایی دلم برای خودم میسوزه 😔

واااا چه مسخره

من اصلا دخالتی توی دعواهای شوهرم با خانواده ش نمیکنم با اینکه خیلی وقتا جدی میشه

به نظر من شمام تو همین لول بمون که میگی پیش قدم شدی برای آشتی 

اما زیادم رو نده اما تو همین سطح بمون خوب باش رفتارات بگو‌بخند تا زمانی هم که سرشون به سنگ خورد راحت بتونی آشتی کنی

تو که خوب باشی اونام کم کم یادشون میره و میان سراغت

اما دیگه مراقب باش فاصله تو به خوبی با زن داداشت رعایت کن

شرایط بدیه درکت میکنم عزیزم دوری و دوستی از همه چیز بهتره

بله منم همین رویه رو پیش گرفتم رفتار محترمانه اما دور ،اما خب خیلی وقتا دلم برای برادرم و ارتباط خواهر برادریمون تنگ میشه 

آدم هیچ وقت با جاری و زن داداش صمیمی نمیشه زیاد رو نده پررو شه خودتو کوچک نکن تو باید خودتو بگیری نه اون 

اصلا نباید دخالت می‌کرد تو رابطه تو و برادرت متاسفانه عذر بیجا خواستی طرف دور برداشته