2777
2789
عنوان

میشه مادرها بگن چرا نمیخوان توی ماشین پسراشون عقب بشینن

| مشاهده متن کامل بحث + 1059 بازدید | 73 پست
خوبه همتون یه مقصد و با یه ماشین میرین والا ذهن خوانی هم کار درستی نیست و کسی هم که سطح دغدغه اش این ...

خب همین دیگه . وقتی فرقی نمیکنه یه نفر نمیاد بگه . ولی وقتی میگن مامانم میاد تو برو عقب با این که مشکل فیزیکی نداره ، یعنی ببین مادرم به تو ارجحیت داره 

خانوما شما بگین 

مادر شوهری که هرجا پسرش با عروسش بخان برن جایی مثه یه تفریح مادرشوهره همیشه باهاشونه بعد وقتی ک عروس عقب مینشست صدایه اهنگ کم میکرد همسرم از من میپرسید کجا بریم اون جواب میداد وتاجایی زور میگف هرجا ک من میگم بریم یا توقع داشت دختراشم باهامون ببریم 

ولی از یه جا ب بعد نزاشتم جلو بشینه هرچند ک بازم میاد فقط فرقش اینه دیگه برامون تعین تکلیف نمیکنه کجا بریم من حق دارم حلو میشینم همیشه حس میکنم کار بدی میکنم البته همشم تقصیر این وجدانمه ک سوارمن ولی دیگه خوبیو بوسیدم گذلشتم کنار

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خب همین دیگه . وقتی فرقی نمیکنه یه نفر نمیاد بگه . ولی وقتی میگن مامانم میاد تو برو عقب با این که مش ...

خب بیاد چرا عروس باید خودشو بکشه حالا سالی یکبار هم مادرش باهاش همسفر شده بره جلو بشینه چی میشه، حتی ممکنه خود دختر هم در قبال پدر و مادرش همین حرکت رو بزنه

خانوما شما بگین مادر شوهری که هرجا پسرش با عروسش بخان برن جایی مثه یه تفریح مادرشوهره همیشه باهاشونه ...

نه عزیزم کار درستی میکنی . همسر نفر اول زندگی آدم و این تنها راهی که شما توی پنجاه سالگیتون همسرتون دوست خواهید داشت و احساس میکنید توی این سالها بهتون احترام گذاشته شده و اون احترام پس میدید . هر وقتم کسی گفت مادرش . زحمتش کشیده بگید اگر مادرش ۲۰ سال کنارش بوده من قراره ۶۰ سال کنارش باشم . اون خانم خودش همسر داره و وظیفه همسرش که نیازهای عاطفیش برآورده کنه . 

خانم های عزیز من روانشناسم این پست گذاشتم تا نظر مادرها بدونم ولی عروس ها جواب دادن 😂

در کل بهتون بگم ، هرچی که یک آقا در اوایل زندگی بکاره ، بقیه زندگی برداشت میکنه . اگر خانم توی ده سال اول زندگی احساس ارزشمندی و احترام کرد بقیه عمر به چشم قهرمان زندگیش میبینه شوهرش و بهش احترام میگذاره وگرنه از نزدیک چهل سال به بعد کم محلی ها به همسرش شروع میشه . اگر یک مادر بیست سال برای بچش زحمت کشیده همسرش قراره شصت سال بکشه . همسرش قراره بچه ها بزرگ کنه و... . متأسفانه در فرهنگ ما یک چرخه غلط وجود داره که مرد ها اون خلاء عاطفی همسر برآورده نمیکنن و زن از شوهرش قطع امید میکنه و امید و آرزوش میبنده به پسرش . پسر ببره بیاره مهمونی و سفر و... ببره . در حد کم مناسب ولی یادتون باشه اول همسر اول همسر اول همسر . 

از یه طرف میگی مادر از همه مهم تره از یه طرفم میگی هرکی جای خودشو داره بالاخره کدوم !!

عزیزم هرکسی جا و مکان خودشو داره 

مادر ی عمر زحمت کشیده و بزرگتره جلو بشینه چیزی از عروسش کم نمیشه همسر هم همدم آدمه و باقی عمر کنار همن پس مرد باید بینشون اعتدال داشته باشه 

اما مادرشوهر بعنوان بزرگتر و مادر اون پسر باید جلو بشینه 

این نظر منه و نظر هرکسی متفاوته من نظر خودمو گفتم شاید برای بقیه خوشایند نباشه

یه دختر ۲۰ساله ام اهل شمال کشور 😍😍متاهلم 💍❤️و متعهد به مردی که الان تمام داراییه منه مردونه پام وایستاد منم زنونه پاش وایمیستم✋️🥲❤من خانوم‌ِ یه آقای تخسِ چشم و ابرو مشکی با موهای فرفری ام😍😍🥲عاشق بچهام ولی خودم هنوز مادر نشدم 🥲🥲عاشق غذا خوردنم ولی فعلا رژیمم😁😁۱۸کیلو کم‌کردم و هنوزم کلی مونده تا هدفم 😌💪عاشق کتاب خوندن و رمان هام 🤭راستی کاربری چهارممه عضو جدید نیستم😬

منم روانشناسی خوندم و مجردم 

به نظرم این چیزا فقط تو نسل جدید اینقدر مهم شده

یعنی دقیقا تو نسل ماها!

به نظرم پدر و مادرای ما اصلا اینطوری نبودن

تو همین سایت میبینم اعتراض میکنن که چرا شوهر من هر روز میره خونه مادرش؟!

خب ایرادش چیه ؟

شما نمیدونید زندگی ما چطور بود

بابای من از سرکار که میومد هر روز میرفت یک ساعت دیدن پدر و مادرش

چون هر دو مریض بودن

میرفت کاراشونو میکرد

حالا خواهر خودمم مریض بود 

ولی مامانم بابام تشویق میکرد که بیشتر به پدر و مادرش برسه

این وضعیت چهار و پنج سال همینوطور بود

بابای مامانم از مکه اومده بود همه خونش بودیم مامانم بابامو راهی کرد خونه اون یکی پدربزرگم چون حالش خوب نبود و همون شبم فوت کرد

بعد چند سال ...

حالا بابام مامانمو تشویق میکرد که به پدرش سر بزنه پدرشو جمع کنه

این کارا واسه نسل ما عجیب غریبه

ما از این که شوهر هر روز به پدر و مادرش سر بزنه یا مادرش صندلی جلو ماشین بشینه بدمون میاد

‏ناراحت نباشید که الان دارید تو زندگی پشت سر هم شکست میخورید،من به شخصه به همتون قول میدم یروز بالاخره این روزا رو پشت سر میذارید و‌ کاملا تو عمق بدبختی فرو میرید😌

نه عزیزم کار درستی میکنی . همسر نفر اول زندگی آدم و این تنها راهی که شما توی پنجاه سالگیتون همسرتون ...

بله درست میگی ولی مادش هیچ نمیفمه اگ هر وسیله بخاد ب شوهر من میگه حالا همسر من ادم نیس ک از حق من که ن از حق بچه هاش بگذره چون میگه بچه هام اینده دارن باید جمع کنم براشون ولی مادرش فقط بفکر کندن راه رفتنه و اینو همسرم خوب فهمیده ولی ببین شوهر این زن حریفش نیس چ برسه ب بچه هاش  و هرجور توقعی از همسرم داره و من خدایش با این رفتارش نمیتونم ساکت باشم و درگیر میشم با یه زن ۶۰ساله

گرامی این که برای کسی مهم نیست درسته ولی وقتی تو جامعه تبدیل میشه به علامت احترام گذاشتن ، طرف نارلح ...

اصلا ملاک احترام از لحاط وحهه نیست احترام به سنه عزیزم دقیقا مثل اینکه به بزرگتر تعارف میکنی جلوتر از در داخل بشه یا بالاتر بشینه ! 

تفنگ نقره کوبم را فروختم             برای یار قبای ترمه دوختم        قبای ترمه ام را پس فرستاد           تفنگ نقره کوبم، داد و بیداد😭😭😭😭
دوس داری این کارش ؟ نه قطعا . آیا باعث میشه احترام بیشتری بهش بزاری ؟ نه قطعا

من راستش دوست دارم زن داداشم احترام بزاره به مادرم و مادرم جلو بشینه اما زن داداشم جلو میشینه انگار مادرم بزرگتره کوچیک میشه