2777
2789
عنوان

نامزدم میگه کادو چی بگیرم😂🤭

| مشاهده متن کامل بحث + 1357 بازدید | 181 پست
😂😂😂😂😂افسردگی باید بیاد ما رو بگیره من که روحیم خیلیم خوبه عادت کردم

خوبه پس عادت داری فک کنم با روحیت بخونه 

من مریضم میشم تا بیمارستان نمیرم از بس بدم میاد😂 همین دو هفته پیش یه سگ پامو چنگ زد نمیدونم شایدم گاز گرفت سگ همسایمون بود باورت میشه نرفتم واکسن بزنم؟ از بس که واسم سخته برم بیمارستان فضاش سنگینه واسم😐😂 پیش خودم گفتم بابا ولش کن این‌سگ خونگیه اوکیه😂

خوبه پس عادت داری فک کنم با روحیت بخونه من مریضم میشم تا بیمارستان نمیرم از بس بدم میاد😂 همین دو هف ...

😂😂😂😂خب میمیری سگ گرفتت نرفتی😑😑😑فضا  قبر واست سنگین نیست یه واکسن بود دیگه شایدم از امپول میترسی😂😂😂😂

گهی عاقل  گهی نادان  گهی عاقل تر از عاقل گهی نادان تر از نادان

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

😂😂😂😂خب میمیری سگ گرفتت نرفتی😑😑😑فضا قبر واست سنگین نیست یه واکسن بود دیگه شایدم از امپول میتر ...

نه دیگه از رو بردمش واقعا هیچی نشد 😂😂بخدا حاظرم در برابر مرگ مقاومت کنم ولی راهم به بیمارستان نیوفته 😂😂 وای فکرشو کن یروزی زن بگیرم اونم کادر پزشکیییی وااایییی ینی بدبختیم😂😂 از امپول میترسیدم ولی چند‌سالیه غلبه کردم‌البته غلبه هم‌نکردم فقط موقعی که میترسم میگم بابا زندگی اخرش یه مردنه این که یه سوزنه خلاصه کلی به خودم روحیه میدم ولی اگه سوزن روغنی باشه روحیه دادنم جواب نمیده‌فقط میگم خدایا زودتر تموم شه😂😂

نه دیگه از رو بردمش واقعا هیچی نشد 😂😂بخدا حاظرم در برابر مرگ مقاومت کنم ولی راهم به بیمارستان نیوف ...

😂😂😂😂😂😂😂پرنسعلی😂😂😂😂😂😂😂

نزدیک کادر درمان نشو پس من رو دست داداشام رگ میگیرم  البته تمامی کادر بدن خانوآدشون  تستر اوناس

😂😂😂😂😂😂😂پرنسعلی😂😂😂😂😂😂😂نزدیک کادر درمان نشو پس من رو دست داداشام رگ میگیرم البته تمامی ...

یا ابلفضل 

اره وجدانا در مقابل شما که هیچیم😂😂 

البته من قلبمو عمل کردم یبار تجربه کردم بیمارستانو تا حدودی😅

یا ابلفضل اره وجدانا در مقابل شما که هیچیم😂😂 البته من قلبمو عمل کردم یبار تجربه کردم بیمارستانو تا ...

آی عمل باز؟یا  باز کردن رگ؟

نه از قبلشم میترسیدم😁😂 هوف پوست کلفتم هستم هااا اینم بگم که ریا نشه😌😂

😂😂😂😂خوبه که اعتراف میکنی نکشیمون قوی

نه بابا بی ازار تر از ای‌ن حرفام کسیو نمیکشم من 😅 البته شغلم اینه که ادمارو در خطر مرگ قرار بدم ولی ...

یا خدا خطر مرگ؟ چکاره ای  مرده شور که نیستی😑🥴

ایفون فقط

ستاره ی کوچکی در واژه ای بگذار و به آسمانم روانه کن بسیار تاریکم.⭐✨️🤍اقایون درخواست دوستی ندن قبول نمیشه❌️😐😐😐واقعا نمیفهمم توی نینی سایت چیکارمیکنن😐😒😒