2777
2789

من دانشگاه قبول شدم ولی ریاضی دهم و عربی دوازدهمم مونده امروز ریاضی رو دادم 😭 بچه ها گند زدم ۴ ام به زور میشم 

وای خدا مگه میشه 😭 کلی خونده بودم 😭

رفتم گند زدم اومدم چک کردم دیدم افتضاح شدم میخواستم خودم بنداز زیر ماشین از ناراحتی تا خود خونه فقط گریه میکردم 

بچه ها چه خاکی بریزم سرم تورو خدا بگید 

امتحان داخلی بود 

نعنا‌ دیگه بوی‌ نعنا‌ نمیدی‌ ….                                               بی بی یادته‌ گفتم نامزد‌ کرده گفتی خدارو چه دیدی شاید شد ولی بی بی فقط تو دلت‌ روشن بود دل منو ندیدی که دلم قد‌ یه دریا‌خون شد از غضه‌ بی بی ………………. بی بی هم تو رفتی و هم اون  حالا  اون داره پدر میشه و من هنوز دخترم❤️‍🩹 عاشق پروفایلمم‌  

دانشگام‌ دیگه نابود شد رشته ام 

چی کار کنم یعنی ممکنه هفت بدن قبول شیم ؟ 

یکی گفت اگه ۷ نیاری‌ می ندازنت‌ باید خرداد بیای 

یا امام حسین من تا خرداد جون میدم 😭

نعنا‌ دیگه بوی‌ نعنا‌ نمیدی‌ ….                                               بی بی یادته‌ گفتم نامزد‌ کرده گفتی خدارو چه دیدی شاید شد ولی بی بی فقط تو دلت‌ روشن بود دل منو ندیدی که دلم قد‌ یه دریا‌خون شد از غضه‌ بی بی ………………. بی بی هم تو رفتی و هم اون  حالا  اون داره پدر میشه و من هنوز دخترم❤️‍🩹 عاشق پروفایلمم‌  

فداسرتون

ای شاه نور و چلچراغ🌸آقوی آقام یا شاهچراغ🌸یِه کِش دیگه جارُم بزن🌸بُکُن صِدام یا شاهچراغ 🌸از در بگی بُو پا میام 🌸ازدار بگی بُو پر میام🌸می‌خوام به پابوست بیام 🌸با سر میام یا شاهچراغ 🌸بستت منم، خستت منم🌸پابند گلدستت منم🌸زنجیر عشقت همه جو🌸بسته به پام یاشاهچراغ #تسلیت_شاهچراغم🏴تسلیت آقا جانم. اللّهُمّ صَّلِ عِلی السَیِّدِالسَّاداتِ الأعاظِمِ، أحمَدَ بنِ موُسَی الکاظِمِ، الشَّهیِدِ المَظلُومِ، الَّذِی کانَ کَریماً جلیلاً وَرِعاً، وَ کانَ أُبُوه عَلَیهِ السَّلامُ یُحِبُّهُ وَ یُقَدِّمُهُ، وَ صَلِّ عَلی مُحَمَّدِ بنِ مُوسَی الکاظِمِ العَابِدِ الزَّاهِدِ وَ صَلِ عَلی حُسَینِ بنِ مُوسَی الکاظِمِ الَّذِی قُتِلَ مَظلُوماً کَأفضَلِ مَا صَلَّیتَ عَلَی أَحَدٍ مِن أولِیائِکَ اگر میخایید نذر کنید برای حاجتتون، برای عید غدیر نذر کنید💚بیایید غدیر رو عاشورایی برگزار کنیم 😍چه بگویم که علی کیست😍رفته ساقی که قدح پر کند و برگردد🌺عرش را غرق تهیر کند و برگردد🌺دیر یا زود ولی می‌رسد از راه اخر🌺یک نفر عین علی می‌رسد از راه اخر🌺مینویسم که شب تار سحر میگردد🌺یک نفر مانده از این قوم که برمی گردد🌺ان شاء الله.✌️ما_ملت _امام حسینیم. گر به دولت برسی مست نگردی مردی🌷گر به ذلت برسی پست نگردی مردی🌷اهل عالم همه بازیچه دست هوسند🌷گر تو بازیچه این دست نگردی مردی🌷با خبر باش پس از ظلمت این چند صباح💓صبح دولت بدمد، شادی ما پشت در است💓گر که ریزد خون من آن دوست رو پای کوبان جان برا فشانم بر او💞رقص جولان بر سر میدان کنند، رقص اندر خون خود مردان کنند💞در آن نفس که بمیرم در آرزوی تو باشم 🥀بدان امید دهم جان که خاک کوی تو باشم 🥀به وقت صبح قیامت که سر ز خاک بر ارم🥀به گفتگوی تو خیزم، به جستجوی تو باشم🥀گرفتارم، گرفتارم یا ابالفضل💔گره افتاده در کارم یا ابالفضل💔دعایی کن دوباره چند وقتیست💔هوای کربلا دارم یا ابالفضل💔تمام لذت عمرم در همین است که مولایم اميرالمؤمنين است💓اشهد ان علی ولی الله💓عاشق شعرم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

با دبیرت صحبت کن و راضیش کن که کنکور قبول شدی و باید مدرکت رو بگیری یه فرصت دیگه بهت بده البته اولش ازش نمره بخواه و مدرک قبولیت رو بهش نشون بده

این سومین کاربری من هستش  دوبار رو توسط آدمای مریض و به خاطر اینکه مطالب در خصوص زندگی و دغدغه هاش گذاشتم گزارش زدن و تعلیق شدم من از سال ۱۴۰۰ عضو نی نی سایتم

بچه ها چی کار کنم 

مامانم و بابام به زور بردم حرف زدن‌ امروز زنه‌ مثل وحشیا‌ داد زد سرشون‌ حیوون‌ 

گفت ما هواشونو‌ داریم و فلان و کلی چرت‌ و پرت‌ بعد که برگه امو‌ دادم گفت اگه بالای ۷ نشی میندازیمت‌😭‌

فداسرتون

نه به خدا نگو 

دانشگام‌ رو هواعه‌ اصلا داغون ام مگه میشه وای خدا چرا من اینجوری دادم امتحاناو‌😭

با دبیرت صحبت کن و راضیش کن که کنکور قبول شدی و باید مدرکت رو بگیری یه فرصت دیگه بهت بده البته اولش ...

مدیر مدرسه هست اصلا وحشیه داد میزنه تعادل روانی نداره نمی‌دونم چی کارش کنم دارم سکته می کنم از صب فقط دارم گریه می کنم گفته بود هواشو‌ دارم و میرم کمک می کنم دروغ گفته بود 😭

کسی نیست ازش نمره بخوای؟اصرار کنی یا

والا فقط مدیر ارو میشناسم‌ که وحشیه‌ اصلا نمیشه باهاش حرف زد مامانم کفته بود پول میدیم‌ فقط اینو ۷ بده قبول شه مثل وحشیا‌ کرد 😭 آخرش ام گفت هواشو‌ دارم ولی دروغ گفت هیچ کاری نکرد 

چی قبول شدی؟

مدیریت بیمه آزاد 

تورو خدا یکی بیاد بگه چی کار کنم 

۷ نمیدن‌ اصلا ؟ 

مدیر مدرسه هست اصلا وحشیه داد میزنه تعادل روانی نداره نمی‌دونم چی کارش کنم دارم سکته می کنم از صب فق ...

با مدیر صحبت کن از طریق خانوادت

این سومین کاربری من هستش  دوبار رو توسط آدمای مریض و به خاطر اینکه مطالب در خصوص زندگی و دغدغه هاش گذاشتم گزارش زدن و تعلیق شدم من از سال ۱۴۰۰ عضو نی نی سایتم
با مدیر صحبت کن از طریق خانوادت

مامانم ببرم دوشنبه خوبه ؟ 

اخه گند‌ اخلاقه‌ هوار هوار‌ می کنه اصلا نمیدونیم‌ چی کارش کنیم روانی رو 

چی بگیم بهش ؟