2777
2789

۳

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚 من باید زود درسم تموم بشه تا کمک خرج خانوادم بشم.💚اسفند۱۴۰۳ دفاع کنم🤲🏻.ممنون میشم اگر برای موفقیت تحصیلیم دعا کنید💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

کلمه "تابستان" شامل ۳ صامت و ۴ مصوت است. 

**صامت‌ها**: ت، ب، س  

**مصوت‌ها**: آ، ا، ن (در اینجا "ا" و "ن" به عنوان مصوت در نظر گرفته نمی‌شوند، بلکه "ا" و "ا" در "تاب" و "ستان" مصوت هستند)

پس به طور کلی، "تابستان" ۳ صامت و ۴ مصوت دارد. اگر سوال دیگه‌ای داری یا نیاز به توضیحات بیشتری هست، خوشحال می‌شم کمک کنم! 😊

۵ صامت 

۲ مصوت
صامت‌ها
ت، ب، س، ت، ن

مصوت‌ها
ا (تـا)، ا (سـا)

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫

ت ا ب س ت ا ن 

ت.ب.س.ن..صامت 

ا.ا مصوت بلند 

یکی هم مصوت کوتاه روی ب

شفای 🥴 اونایی که اینکه اینجا  رو اونقد جدی گرفتن که فکر میکنن افسر سی آی اِی هستن🥴🥴🥴🥴🥴بابا وابده سایت بابات که نیست  اسکول