2777
2789

من شوهرم بهم میگه فضولی توعقدم هستم

ولی وظیفمه بدونم چون قراره خدمون برا خدمون عروسی بگیریم دیگه عادت کرده به دونستن من من از اونایم که سراز تک تک کارای شوهرم در میارم از همچی خبر دارم یه وقتا باحقوقش برا خدم طلا میخرم یه وقتا کلا ۱۰ ملیونش تویه کارت جدا پس انداز میکنیم برا عروسی گرفتن 

من از عقد اختیار همچی دست گرفتم برااین مادرشم حسودیش میشه 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

قبلا همه چیو بهم میگفت تا داداشم گفت به اینا نباید هیچی بگی جنبه ندارن، از اون موقع دیگه هیچی بهم نمیگه

حالا داداشم خودش زن گرفته زنش وکیل شرکتشم هست از سیر تا پیاز کاراشو به زنش میگه

اگر سیاست داشتی، بدون اینکه امار بگیری، تمام خواسته های ریزو درشتت رو ازش طلب میکردی، برای خودتم مسئ ...

باز باید بدونم خدای نکرده یک قرون از من مخفی کنه دعوامون میشه خواسته هامم برام میگیره هرچی دوست دارم پول تو جیبیمم پانصد تومنه ماهی ولی شاید خدانکرده یجا اشتباه رفت باید بدونم

منم همینم از همه چی با خبرم 

ولی همسرم خودشون منو در جریان میزارم و تا حالا به من نگفتن فضولی🤪🤪روزبعد عقد ،همسرم حساب واریزی حقوقشون رو مشترک کردن و دوتا کارت براش صادر کردن یکی برای من یکی برای خودشون‌

و از همون حساب هرچی خواستم هریدم پس انداز کردیم وام کرفتیم وقسط دادیم و…….

الانم که من شاغلم بازم حقوقم میره تو همون حساب  مشترک وبازهمه‌چیمون یکیه باهم  

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

باز باید بدونم خدای نکرده یک قرون از من مخفی کنه دعوامون میشه خواسته هامم برام میگیره هرچی دوست دارم ...

هنوز اول راهی فکر میکنی، مدیریت با تو باشه خوبه، به سن و سال من رسیدی میبینی، بی اطلاع باشی و با آرامش فقط، خواسته هات رو طلب کنی.

بی احساس مسیولیت و بی دغدغه