2777
2789
عنوان

همسرم میگه دیگه دلم نمیخواد بیام خونه

| مشاهده متن کامل بحث + 2691 بازدید | 129 پست
یه مدت خیییلی زیاد باهاش خوب شدم عین مادر خودم باهاش بودم دیگه خیلی زیاده روی میکرد از صبح تا شب تو ...

شما برو بمون خونه اون همشک تو اتاقش بگیر بخواب بزار بگم به نیومده به خونه شما عادت کنه

اگه خواستین برنامه میلی نصب کنین ممنون میشم کد معرف منو بزنیدکد معرفmilli-3eife

خب من اوایل به همسرم میگفتم.ایشونم گاهی ناراحتی منو انتقال میداد.مثلا میگفت همسرم ناراحت شده از این ...

من شوهرم واقعا برام خوبه. تو تمام کاراش ازم مشورت میگیره. هرچیزی بخوام واسم میخره. دائم سوپرایزم میکنه. هرچی بگم نه نمیگه. آزادی مجردیمو دارم. دائم میریم بیرونو تفریح.خلاصه واقعا برام خوبه.

الان چند روزه خیلی اخلاقش عوض شده تا دیشب علتشو پرسیدم اون حرفارو گفت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره خبوقتی دو تا شاخ شمشاد هستن که براش کار انجام بدن،چرا آقا بالاسر بیاد بالا سرشون.البته من دیدم خ ...

این به زور مجبورشون میکنه دومادا متنفرن ازش از ترس اینکه آبروریزی کنه کاریش ندارن

یه شب درمیون زناشون باید شب برن پیشش بخوابن

بخوام از خودم بگم یکی که تا میاد خوشی کنه پس گردنی میخوره🙃بابابزرگای عزیزم.کی میشه بیام پیشتون و دوباره ببینمتون؟😔بزرگترین درسی که زندگی بهم داد این بود که هیچکی نمیتونه زندگیتو تغییر بده جز خودت!ای کاش میتونستم به گذشته برگردم و به خودم بگم فکر نکن یه مرد میتونه زندگیتو تغییر بده،پاشو زندگیتو بساز!💔هزاردفه مردم تا بتونم زندگی کنم ولی هردفه شکست خوردم.شاید مرگ واقعی بتونه بهم زندگی ببخشه🙂گاهی دلم میخواد بچه دار شم ولی همینکه یادم میفته خودم قربانی بی‌تجربگی پدر و مادرم شدم پشیمون میشم.دلم نمیخواد این حرفارو پشت سرشون بزنم ولی اینجا مینویسم که یادم بمونه تا وقتی شرایط درستی ندارم بچه دار نشم😔                                            
یه مدت خیییلی زیاد باهاش خوب شدم عین مادر خودم باهاش بودم دیگه خیلی زیاده روی میکرد از صبح تا شب تو ...

تو نی نی سایت شنیدم اگه می‌خواین مهمونتون کم بیاد تو کفشش نمک بریزین

اگه خواستین برنامه میلی نصب کنین ممنون میشم کد معرف منو بزنیدکد معرفmilli-3eife

اینجا باید تو مدیریت کنی ،مادرشو بیرون نمیتونه بندازه ،مجبوره تحمل کنه وحرفی نزنه ولی بتو زورش میرسه ...

اره درسته. از حالا باید غر زدنو گله شکایتمو کنترل کنم

این به زور مجبورشون میکنه دومادا متنفرن ازش از ترس اینکه آبروریزی کنه کاریش ندارنیه شب درمیون زناشون ...

آهان،فکر کردم از روی علاقه هست.

بدترین کار اونه که ار ترس انجام بشه.

طفلی دخترا و دومادا

زندگیشون ثبات نداره

باید طبق میل خانم بزرگ پیش بره

خدا همیشه ما رو میبینه...

چه انتظارا داریاااا طرف نه شوهر داره نه بچه دیگه معلومه خب تنها کسش پسرشه میچسبه بهش دیگه اگر واقعا ...

اره کاش اونموقع عقل الانمو داشتم که متاسفانه بچه بودمو بی تجربه.

شوهرمم میگه من تو دنیا فقط مادرمو دارم بحاطر من تحملش کن

آهان،فکر کردم از روی علاقه هست.بدترین کار اونه که ار ترس انجام بشه.طفلی دخترا و دومادازندگیشون ثبات ...

دقیقا گند زده به زندگی همه

پسراش از دستش فرار کردن زن که گرفتن رفتن شهرای دیگه

بخوام از خودم بگم یکی که تا میاد خوشی کنه پس گردنی میخوره🙃بابابزرگای عزیزم.کی میشه بیام پیشتون و دوباره ببینمتون؟😔بزرگترین درسی که زندگی بهم داد این بود که هیچکی نمیتونه زندگیتو تغییر بده جز خودت!ای کاش میتونستم به گذشته برگردم و به خودم بگم فکر نکن یه مرد میتونه زندگیتو تغییر بده،پاشو زندگیتو بساز!💔هزاردفه مردم تا بتونم زندگی کنم ولی هردفه شکست خوردم.شاید مرگ واقعی بتونه بهم زندگی ببخشه🙂گاهی دلم میخواد بچه دار شم ولی همینکه یادم میفته خودم قربانی بی‌تجربگی پدر و مادرم شدم پشیمون میشم.دلم نمیخواد این حرفارو پشت سرشون بزنم ولی اینجا مینویسم که یادم بمونه تا وقتی شرایط درستی ندارم بچه دار نشم😔                                            
اره درسته. از حالا باید غر زدنو گله شکایتمو کنترل کنم

وقتی نیست اگه مادرش چیزی گفت که معقول نبود در ارامش و احترام بهش توضیح بده ، و رد شو تا اعصاب و روان خودت هم آسیب نبینه ،فقط بگو بهش تا تو دلت نمونه و مثل خوره بجونت بیوفته

#من مرد هستم #          حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن  
من شوهرم واقعا برام خوبه. تو تمام کاراش ازم مشورت میگیره. هرچیزی بخوام واسم میخره. دائم سوپرایزم میک ...

خب مردا ،هر چقدرم مامانشون بد باشه .دوستش دارن

و از اینکه حرف مامان رو پیشش میگین،خوش ندارن.

البته به روی شما نمیارن ولی خسته میشن.

از اونور مامانش بدگویی شما رو میکرده

ایشونم شما رو دوست داشتن و حس بدی از حرفای مامانش می‌گرفته.

دیگه صبرش سر اومده بنده خدا

...

درست میشه نگران نباشید

خدا همیشه ما رو میبینه...

نمی فهمم چرا قبول می کنید پیش مادر شوهر زندگی کنید واقعا متوجه نمیشم.

دوست عزیز، به اندازه آدمای دنیا نگرش متفاوت وجود داره، اگر مخالفی نظرتو برای خودت نگه دار، ریپلای نزن، ممنون که احترام میذاری و درک میکنی.
پس خودتو چرا اذیت میکنی اصلا اهمیت نده کلا ساکت باش بزار انقد بگه خسته شه چند بار از سرشب شما برین ب ...

گاهی اوقات یه مدت کلا بیخیال میشم اما یهو صبرم لبریز میشه دعوا راه میندازم