2777
2789

با مادرش حیاطمون مشترکه.

مادرش همش سرش تو زندگی ماست خیلی اذیت میشم.

هی غر میزنه هی نفرین میکنه هی دخالت میکنه هی تو خونه ما پلاسه.

حقیقتش منم هردفعه پیش شوهرم درمورد مادرش اعتراض میکنم تا دیشب گفت دیگه از این خونه خسته شدم دلم نمیخواد بیام خونه، گفت بین شما دوتا گیر کردم دیگه کم اوردم.

بخدا مادرش غیر قابل تحمله ولی نمیخوامم شوهرم ازم دور بشه بنظرتون چکار کنم😞

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بگو بحای اینکه نیای خونه ی خونه جدا بگیر برام

والا انگار مشکلات مادر اون نیستن ی جوری حق به جانب

"دراعماق زمستان،سرانجام آموختم که در درونم،تابستانی شکست ناپذیر وجود دارد"                                         آلبرت کامو

سلام عزیزم

صبحتون بخیر

من قبلا شرایط شما رو داشتم.

البته منم از مشکلات پیش همسرم گلایه میکردم.

خب همسرم هم نمی‌دونست بین دو نفر چکار کنه.

به نظرم بهترین کار اینه که به مدت یک هفته،اصلا حرفی از مادرش،پیش همسرت نزنی.

فقط یک هفته

امتحان کن

هر کاری مادر انجام داد،به همسرت چیری نگو.

خدا همیشه ما رو میبینه...

سلام عزیزمصبحتون بخیرمن قبلا شرایط شما رو داشتم.البته منم از مشکلات پیش همسرم گلایه میکردم.خب همسرم ...

سلام گلم صبح شمام بخیر.

اگه یک هفته چیزی نگم بعدش چی میشه؟

شوهرم چون مادرش تنهاس قبول نمیکنه

خب پس ببخشید ها این طوری میگم پس بگو زر نزن

اون باید باید مردونگی کنه کوتاه بیاد چون بخاطر اونه شما تو این شرایطی

"دراعماق زمستان،سرانجام آموختم که در درونم،تابستانی شکست ناپذیر وجود دارد"                                         آلبرت کامو

نباید زیاد غر می‌زدی باید مادرشوهرتو کم محلی میکردی و یا خودت با احترام جوابشو میدادی  اگه هم اثر نداشتکلا بی محلی میکردی  نمیگم هیچی نگو میگم کم بگو 

البته شوهرم داره پرو بازی در میاره یعنی چی که نمیام خونه یعنی مادرشو میندازهگردن تو ؟ که تنهاش نزاری ؟ بگو اگه نمی‌خوای بیای خونه پس خ.په رو جدا کن 

ولی فکر کنم شوهرت از عصابی خو.ردی گفت از ناراحتی چون آدم واقعا خسته و کلافه میشه 

اگه خواستین برنامه میلی نصب کنین ممنون میشم کد معرف منو بزنیدکد معرفmilli-3eife

مشکلاتت رو به شوهرت نگو اون بیچاره نمیدونه طرف کی رو بگیره ....خودت با مادر شوهرت مشکلت رو حل کن بدو ...

هر چی تلاش کردم نشد. این زن انگاری هیچی نمیفهمه. دو سه تا تاپیکای آخرمو بخون