2777
2789
عنوان

حقوق شوهرتون خبر دارید چقدره چیکار میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 518 بازدید | 39 پست
اگر سیاست داشتی، بدون اینکه امار بگیری، تمام خواسته های ریزو درشتت رو ازش طلب میکردی، برای خودتم مسئ ...

وقتی ندونه جقد داره چطور خواسته ریزو درستش رو ازش طلب کنه؟!؟!

اصلا چرانبابد بدونه 

بدونه که باهم مشورت کنن بهتر برنامه ریزی میکنن برای زندگیشون 

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

وقتی ندونه جقد داره چطور خواسته ریزو درستش رو ازش طلب کنه؟!؟!اصلا چرانبابد بدونه بدونه که باهم مشورت ...

باید به مردا چشمت رو ببندی و لیست بدی.

دیگه از کجا میاره مشکل خودشه، منم اوایل ، فکر میکردم ، خیلی زرنگم ، ریز به ریز بررسی میکردم و مدیریت میکردم.

الان فقط لیست خریدم و وسایلی که لازم دارم رو میگم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باید به مردا چشمت رو ببندی و لیست بدی.دیگه از کجا میاره مشکل خودشه، منم اوایل ، فکر میکردم ، خیلی زر ...

ولی من از روز عقد تا الان که ۲۰سال از زندگی مشترکمون میگذره تو همه مسایل طرف مشورت همسرم بودن ریز تا درشت 

و خیلی راضیم چون با اینکه خودشون هوش اقتصادی عالی دارن ولی همیشه نظر منو میخوان و اعمال میکنن حتی تحسینم میکنن واین خیلی حس خوبی بهم میده 

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

من خوشم نمیاد تو مسائل مالی همسرم خودمو قاطی کنم. برا همین کارتو درک نمیکنم. خودش برام تعریف میکنه نظر میدم. اما دخالت نمیگنم. یا بردارم با پولش برا خودم طلا بخرم. خیلی برام عجیبه این کارت

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
من خوشم نمیاد تو مسائل مالی همسرم خودمو قاطی کنم. برا همین کارتو درک نمیکنم. خودش برام تعریف میکنه ن ...

خوب عزیزم ازاونایکه حدود ۴۰ ملیون طلا مجردیم فروختم برا ماشین شوهرم بخره جبران طلای خودم طلا میگیرم 

خوب عزیزم ازاونایکه حدود ۴۰ ملیون طلا مجردیم فروختم برا ماشین شوهرم بخره جبران طلای خودم طلا میگیرم

اصلاهمسر آدم طلا نخره کی باید بخره پس؟!