2777
2789
عنوان

حقوق شوهرتون خبر دارید چقدره چیکار میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 518 بازدید | 39 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من ازش سیر تا پیاز و با فیش حقوقی میپرسم 

من همسرم همون‌جوری که اون توی زندگی من همه چیزو می‌دونه 

منم باید بدونم 

چون اون پول مشترکه 

باهم برنامه ریزی وپس انداز میکنیم 

گر بدقت بنگری هر روز روز محشر است.
من ازش سیر تا پیاز و با فیش حقوقی میپرسم من همسرم همون‌جوری که اون توی زندگی من همه چیزو می‌دونه منم ...

اینم بگم که سی سالمه و الان ۱۲ساله متاهلم دوتاهم بچه دارم 

زن باید درآمد مردو بدونه چون  اگر ندونی اون معلوم نیست چیکارش کنه

گر بدقت بنگری هر روز روز محشر است.
😂بیشتر بهم بگو باید چیکار کنم چی میشه اینده مگه

چیزی نمیشه همین فرمون جلو برو ولی ی کم ارومتر ، تو ذوق نزنه رفتارات ک بهت بگه فضولی

ی رفتاری داشته باش خودش احساس امنیت کنه بیاد بگه

کسی بخکاد پنهان کنه راحت این کارو میکنه، هرچی بیشتر کنترلگری داشته باشی طرفت بیشتر دروغ میگه

من با کاربری ک گفت خواسته هاتو بگو رها کن تا براورده کنه بیشتر هم نظرم

اصلاهمسر آدم طلا نخره کی باید بخره پس؟!

اسی میگه از پولای شوهرم برمیدارم برا خودم طلا میخرم. این خیلی فرق میکنه با اینی که تو گفتی

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
اسی میگه از پولای شوهرم برمیدارم برا خودم طلا میخرم. این خیلی فرق میکنه با اینی که تو گفتی

خوب زنی که شاغل نیست باید از پول شوهرش طلا بخره دیگه 

قطعا شوهرش راضیه دیگه وگرنه‌که نمیده بره طلابخره 

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

خوب زنی که شاغل نیست باید از پول شوهرش طلا بخره دیگه قطعا شوهرش راضیه دیگه وگرنه‌که نمیده بره طلابخر ...

من که غرورم اجازه نمیده. خوش به حال شما که میتونین. 

در ضمن این که بدون هماهنگی با شوهرت پولاشو برداری بری برا خودت طلا بخری نمیتونم درک کنم. اما خوب به شوهر بگه و موافقت کنه اوکیه. اما من ازون مدل خانمها هم خیلی دیدم. برا همین نمیپسندم

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
من که غرورم اجازه نمیده. خوش به حال شما که میتونین. در ضمن این که بدون هماهنگی با شوهرت پولاشو بردار ...

من که خودم شاغلم واتفاقا همه طلاهام‌مال دوران خانه داریمه و همسرم برام خریدن از وقتی اومدم سرکار بجز هدیه هایی که همسرم خریدن طلا نخریدم چون جای دیگه سرمایه گزاری کردیم و قسط میدیم 

بدون اطلاع همسر که‌میشه دزدی خخخخخ و قطعا دعوا و دلخوری درپی داره 

ولی من بازم نفهمیدم این کجاش با غرور ادم تناقض داره

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️