2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

زیر و فکبسته شدن منافذ پوستی، تغییرات هورمونی و استرس جزو عوامل بروز این جوش‌ها هستند. دیگر عواملی که باعث ایجاد زیر و فک می‌شوند مصرف داروهای ضدبارداری، ضدافسردگی، ویتامین‌های گروه B و کورتیکواستروئید است. همچنین به دلیل نوسانات هورمونی بیشتر زنان، آن‌ها بیشتر به این نوع دچار می‌شوند.۱۵ مرداد ۱۴۰۱

موهام فِرِ بُلَند، اونقدر گُلَم کَسی دلش نمیخواد بره هُلَند. 
والا واسه من اثر عکس گذاشته خیلی وقت بود دیکه جوش نمیزدم.

نه عزیزم

خیلی خنده م گرفت😅😅😅

حل میشه، ورزش باعث جوش نمیشه گلم🌹

گلم چرامیخندی یهو سرت میاد که باورکنی.. بعضی ها از ورزش اینطور میشن دکتر به منم گفت

من تربیت بدنی میخونم و هشت ساله ورزش میکنم

اون بخاطره اینه صورتتون رو بعد ورزش نشستید

درضمن

خنده ی من تمسخر امیز نبود و اولین بار بود میشنیدم

ثانیا، جوش چانه بخاطر هورمون ها و پریود. 

من تربیت بدنی میخونم و هشت ساله ورزش میکنماون بخاطره اینه صورتتون رو بعد ورزش نشستیددرضمنخنده ی من ت ...

منم کمک مربیم

خیلی هم شاگرد داشتم اینطورشدن ..بعضی ها اوایل روزای ورزش کردن ممکنه بدنشون بدلیل تعریق موقع تمرین جوش بزنه

تابع قلبمم...

هم بخاطر بالا پایین شدن سطح هورمون ها بر اثر ورزش

هم بخاطر مرطوب کننده! برای ورزش هیچی به صورت نزنید ، هیچی! گول کلاس گذاشتن الکی بلاگرا رو هم نخور ، ویدئو میگیرن مرطوب کننده ،سرم ویتامین سی، ضدآفتاب میزنن میرن باشگاه!! برای ورزش صورت باید تمیز باشه ، بعد ورزش هم حتما صورتتو بشور که اگ عرق کردی ،تمیز بشه

منم کمک مربیم خیلی هم شاگرد داشتم اینطورشدن ..بعضی ها اوایل روزای ورزش کردن ممکنه بدنشون بدلیل تعریق ...

آره الان تو نی نی سایت سرچ کردم خیلی ها مثل من همچین تحربه ای داشتن. من قرص نورم اسکین مصرف میکنم برای حوشای صورتم دوساله دیکه حتی یکدونه جوشم نداشتم ولی نمی‌دونم چرا این مدت هی جوش میزنم. برخلاف کفته ی اون خانم صورتمم میشورم. حالا شما کم مربی هستی میشه جواب بدید من وزنم مناسبه ولی میخوام ۵ کیلو کم کنم فقط به نظرتون تردمیل بخرم خوبه؟ آخه یک عده میگن واسه زانو ضرر داره؟