2777
2789
عنوان

همسرم میگه دیگه دلم نمیخواد بیام خونه

| مشاهده متن کامل بحث + 2683 بازدید | 129 پست
سلام عزیزمصبحتون بخیرمن قبلا شرایط شما رو داشتم.البته منم از مشکلات پیش همسرم گلایه میکردم.خب همسرم ...

اگر زمان به عقب برمی‌گشت، حتما من این کار رو میکردم.

ببینید مادر همسر شما یک زن تنهاست.سرگرمی نداره

چه سرگرمی بالاتر از اینکه با شما در بیفته

بعد شما به همسرت بگی

دعوا بشه

مادر گریه و زاری کنه

دوباره پیش پسرش عزیزتر بشه

خدا همیشه ما رو میبینه...

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خب پس ببخشید ها این طوری میگم پس بگو زر نزناون باید باید مردونگی کنه کوتاه بیاد چون بخاطر اونه شما ت ...

لطفا درمورد شوهرم اینجور صحبت نکنید چون واقعا واسم خوبه اما مادرش منو اذیت میکنه. بخدا همیشه هم طرف منو میگیره

اگر زمان به عقب برمی‌گشت، حتما من این کار رو میکردم.ببینید مادر همسر شما یک زن تنهاست.سرگرمی ندارهچه ...

سن و سال مادر ،اقتضا داره که خودشو مطرح کنه.

ایشون شاهد رابطه احساسی پسرش با شماست.

خب کمی حسادت و...پیش میاد

خدا همیشه ما رو میبینه...

نباید زیاد غر می‌زدی باید مادرشوهرتو کم محلی میکردی و یا خودت با احترام جوابشو میدادی اگه هم اثر ند ...

خستم کرده. من یه مشکلی که هیچوقت نمیتونم بیخیالش بشم اینه که مادرشوهرم هررررشب میاد خونمون تا وقت خواب میشینه

خستم کرده. من یه مشکلی که هیچوقت نمیتونم بیخیالش بشم اینه که مادرشوهرم هررررشب میاد خونمون تا وقت خو ...

چون تنهاست عادت کرده  بدون هیچ دلیل نفرین میکنه؟ میگم بچه ی دیگه ی نداره؟

اگه خواستین برنامه میلی نصب کنین ممنون میشم کد معرف منو بزنیدکد معرفmilli-3eife

لطفا درمورد شوهرم اینجور صحبت نکنید چون واقعا واسم خوبه اما مادرش منو اذیت میکنه. بخدا همیشه هم طرف ...

نمیخوام نسبت به همسرت بد بینت کنم ولی خب تاپیکا آخرتم خوندم شوهرتم دل به کارا مادرش دادا

ببخشید که اینطور صحبت کردم

پس حالا که شوهرت گله پس خارشم قبول کن

کمتر غر بزن زندگی هم به خودت راحت تر بگذره

"دراعماق زمستان،سرانجام آموختم که در درونم،تابستانی شکست ناپذیر وجود دارد"                                         آلبرت کامو

نباید زیاد غر می‌زدی باید مادرشوهرتو کم محلی میکردی و یا خودت با احترام جوابشو میدادی اگه هم اثر ند ...

واقعی که نمیگه که نمیام. میگه دیگه از ناراحتای توی این خونه خسته شدم. میگه از سرکار که میام یا تو شکایت مادرم میکنی یا مادرم میاد غر تورو میزنه میگه دیگه واقعا نمیدونم بین شما دوتا چکار کنم...

تا حالا همیشه طرف من بوده

بگو منم دیگه دلم نمی‌خواد تو این خونه بمونم ولی جدا کمتر غر بزن از دست مادرشوهرت ناراحتی به خودش جوا ...

الان چند روز که تو خونمون جنجال راه انداختم بخاطر مادرش که دیگه دلم نمیخواد ببینمش

لطفا درمورد شوهرم اینجور صحبت نکنید چون واقعا واسم خوبه اما مادرش منو اذیت میکنه. بخدا همیشه هم طرف ...

پس چرا غر میزنی عزیزم ؟ مادرشوهرت احتمالا سنش رفته بالا بعضیا سنشون می‌ره بالا درکشون میاد پایین 

اگه خواستین برنامه میلی نصب کنین ممنون میشم کد معرف منو بزنیدکد معرفmilli-3eife