2777
2789
ماشین هم گرونتر نمیشه؟

ن ب اندازه طلا

ببین ماشین زورشو زد ک ب اینجا رسید زمین هم همینطور

الان چی هنوز ارزونه؟

طلا

طلا هم باید برسه ب گرمی ۱۰.۱۵ ملیون ک بشه رویا برامون پس نفراش

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ن ب اندازه طلاببین ماشین زورشو زد ک ب اینجا رسید زمین هم همینطورالان چی هنوز ارزونه؟طلاطلا هم باید ب ...

راس میگی

من خیلی طلا داشتم پارسال برا رهن خونه فروختم بدبختی نه خونه داریم نه ماشین سختمونه

برای سلامتی برادر۷سالم یه صلوات بفرست💜 اللهم صل الله محمد واله محمد💜

ماشین هم دم عید بالا می‌ره ، ضرر نمیکنی ، چون هم قیمتش بالا می ره هم استفاده میکنید برای رفاهت

من نمی‌فهمم بعضیا چرا طلا به جونشون بسته س

خوب طلا رو مگه واسه پس انداز و روز مبادا نخریدیم، شما هر کار برای زندگیت صلاح میدونید بکن ،

طلا داشتن واقعا بهتر از ماشین داشتنه؟

ماشین هم دم عید بالا می‌ره ، ضرر نمیکنی ، چون هم قیمتش بالا می ره هم استفاده میکنید برای رفاهتمن نمی ...

نه که بهتر نیس کلی پول اسنپ میدیم حتی النگو دخترمم حساب کردم که یه مدل پایین بخریم

برای سلامتی برادر۷سالم یه صلوات بفرست💜 اللهم صل الله محمد واله محمد💜
نه که بهتر نیس کلی پول اسنپ میدیم حتی النگو دخترمم حساب کردم که یه مدل پایین بخریم

ماشین باعث آرامش شما و خانوادتون میشه خوب همه چی بره بالا اونم تا حدی میره بالا و ارزش پولتون حفظ میشه اگه واقعا نیازتون هست به سود و ضرر نبايد فکر کرد 

ماشین هم دم عید بالا می‌ره ، ضرر نمیکنی ، چون هم قیمتش بالا می ره هم استفاده میکنید برای رفاهتمن نمی ...

ماشین فرسوده مدل ۸۷بخری ب قیمت نجومی درسته بنظرت

آلام ۴۴ گرم طلا داره یک سال صبر کنه راحت بالای ۵۰۰ میتونه بفروشه ولی ماشین قورازه چی؟؟

بعضی ها تو این سایت از جونشون میگذرن ولی از طلاشون نه 

هرچی آرزوی خوب مال تو 

ایشون پرسیدن طلاگرمی چنده 

من نمیدونم چرابعضیامیان الکی نظرمیدن بدون اینکه ازشون سوالی پرسیده شه و بدون آگاهی میگن نفروش وفلان 

تاجایی که ماداریم میبینیم طلاداره نزولی میشه وپیش بینی کردن چندتاآدم گردن کلفت که پیش بینی هاشون همیشه درست بوده ودیدم تواینستا که طلاتاگرمی 4تومن میره