2777
2789
عنوان

بچه ها کی سر درمیاره از ابلاغیه و شکایت

| مشاهده متن کامل بحث + 378 بازدید | 71 پست
عزیزم شوهرمو وانتی زده وایستاده نگاهم کرده ب شوهرم یه ماشینی خانوادگی داشتن رد میشدن شوهرم بهش الت ...

خب همونا نمی تونن بیان شهادت بدن؟

ما را از سادگی ترسانده اند.هیچ کس نگفت سادگی هم خوب است ....هیچ کس نگفت ساده که باشی ساده میخندی،ساده شاد میشوی،ساده ذوق میکنی،ساده می بخشی و ساده تر دل می بندی .....همدیگر رایافتن هنرنیست،هنر این است که همدیگر را گم نکنیم....آدمهای ساده بی هیچ دلیلی دوست داشتنی هستند ....سادگی شیک ترین ژست دنیاست....

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فعلا درخواست تجدید نظر بدید اگه نشد به دیوان شکایت کنید

تجدید نظرم بزنم  اللن باز اقاهه میاد میزنه زیرش دیگه میگه نزدم من شاهد ندارم😔😔😄 شکایت ب دیوان چ جوریه ؟

•   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   

صدمه بدنی دیده همسرتون ؟

پاش شکسته  پلاتینه

•   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   

خب همونا نمی تونن بیان شهادت بدن؟

از کجا گیرشون بیارم دورت بگردم شماره  رو دادن و رفتن

کی شوهرت رو رسوند بیمارستان؟کاش همون موقع شماره ای از همونایی که پلاک رو براش نوشتن میگرفت

ما را از سادگی ترسانده اند.هیچ کس نگفت سادگی هم خوب است ....هیچ کس نگفت ساده که باشی ساده میخندی،ساده شاد میشوی،ساده ذوق میکنی،ساده می بخشی و ساده تر دل می بندی .....همدیگر رایافتن هنرنیست،هنر این است که همدیگر را گم نکنیم....آدمهای ساده بی هیچ دلیلی دوست داشتنی هستند ....سادگی شیک ترین ژست دنیاست....
شماره تماسشو داشتید اوضاع فرق میکرد اون دور برا مغازه ای فروشگاهی چیزی نبود

فکر نکنم اون دور و بر باشه یک ماهه گذشته الان فیلما مگه هست

کی شوهرت رو رسوند بیمارستان؟کاش همون موقع شماره ای از همونایی که پلاک رو براش نوشتن میگرفت

دیگه درد شدید داشته زنگ زده دوستش اومده  زنگ زدن امبولانس  بردش بیمارستان

دورت بگردم پول وکیل ندارم ک برم من شوهرم تو شهرداری کار میکنه خدمات شهرداری ساعت یک شب سرکار بوده ...

دورت بگردم نگران نباش من همه متن براش کپی میکنم‌میفرستم 

همراه با عکسی ک ارسال کردید

ازش میپرسم بهتون بگه الان دفتر برگشت حتما میگم تاپیک نبند

آدما با رفتار حرف میزنن، دنبال کلمات نباشید.

ببین فردا برو دادگاه بگو میخوام با یه وکیل مشورت کنم ،ببین وکیل چی بهت میگه ایشالله یه راه حلی برات پیدا میشه،فعلا غصه نخور گریه هم نکن الان شوهرت به تو نیاز داره بنده خدا تو باید قوی باشی

خواهری برادری کسی نیست ازش یکم پول قرض بگیری؟

دورت بگردم نگران نباش من همه متن براش کپی میکنم‌میفرستم همراه با عکسی ک ارسال کردیدازش میپرسم بهتون ...

الهی فداتشم  مرسی من مشکل قلبی دارم خونمون اتیش گرفته اینم بدبختی بعدیم😔😔😔😔

فکر نکنم اون دور و بر باشه یک ماهه گذشته الان فیلما مگه هست

اره برو برگرد برو ببین مغازه هارو کدوم یکیشون دید دوربین به سمت تصادف شوهرته الان یک ماهه باید این کاررا رو میکردی الان که نه

تجدید نظرم بزنم اللن باز اقاهه میاد میزنه زیرش دیگه میگه نزدم من شاهد ندارم😔😔😄 شکایت ب دیوان چ ج ...

فعلا حتما باید درخواست تجدید نظر بدید ممکنه توی دادگاه تجدید نظر قاضی حکم رو بشکنه

کاربر آقا