2777
2789
عنوان

بچه ها کی سر درمیاره از ابلاغیه و شکایت

| مشاهده متن کامل بحث + 381 بازدید | 71 پست
عزیز ۲۲/۸تصادف کرد من شکایت کردم بعد اون محل دوربین نداشت حتی چهار راه بعد رفتم فیلم دوربیناشم گرفتم ...

تو فیلم مشخصه؟فیلم رو بردین دادگاه؟

ما را از سادگی ترسانده اند.هیچ کس نگفت سادگی هم خوب است ....هیچ کس نگفت ساده که باشی ساده میخندی،ساده شاد میشوی،ساده ذوق میکنی،ساده می بخشی و ساده تر دل می بندی .....همدیگر رایافتن هنرنیست،هنر این است که همدیگر را گم نکنیم....آدمهای ساده بی هیچ دلیلی دوست داشتنی هستند ....سادگی شیک ترین ژست دنیاست....
دادگاه گناهکار تشخیص نداده و ۲۰ روز وقت دارید اعتراض ثبت کنید با یه وکیل مشورت کنیدبا رهگیری نقطه ای ...

ما اعتراضم بزنیم اقا گردن نمیگیره من پول وکیل ندارم ک نمیتونم  دیه رو از دولت بگیرم شنیدم میشه

•   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

تو فیلم مشخصه؟فیلم رو بردین دادگاه؟

اره عزیزم میگه محل وقوع نبوده ک   چهار راه بعدیه ما فیلم لحطه تصادف و میخاییم اون قسمتم اصلا دوربین نداره مقصرم خودشونن دوربین نداره  اتوبانه پول وکیل ندارم اعصابم خورده

•   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   

اره عزیزم میگه محل وقوع نبوده ک چهار راه بعدیه ما فیلم لحطه تصادف و میخاییم اون قسمتم اصلا دوربین ...

ببین برو با یه وکیل مشورت کن،فقط هزینه مشاوره رو ازت میگیره،من که اصفهانم وکیل هر بار برای مشاوره ۳۰۰ تا ۴۰۰ میگیره،تو اون خیابون هیچ مغازه یا خونه ای نبوده که دوربین داشته باشه؟

اون آقا احتمالا ماشینش بیمه نداره که گردن نمیگیره

ما را از سادگی ترسانده اند.هیچ کس نگفت سادگی هم خوب است ....هیچ کس نگفت ساده که باشی ساده میخندی،ساده شاد میشوی،ساده ذوق میکنی،ساده می بخشی و ساده تر دل می بندی .....همدیگر رایافتن هنرنیست،هنر این است که همدیگر را گم نکنیم....آدمهای ساده بی هیچ دلیلی دوست داشتنی هستند ....سادگی شیک ترین ژست دنیاست....
من نامزدم وکیله اگ دوس داری همه جریان بگو ازش سوال کنم

دورت بگردم پول وکیل ندارم  ک برم من شوهرم تو شهرداری کار میکنه خدمات شهرداری ساعت  یک شب سرکار بوده ۲۲آبان  ساعت یک شب بوده وانتی میاد میزنه بهش شوهرم میافته پاش میشکنه داد میزنه وانتی نگه نمیداره  یه خانواده داشتن اتفاقی باماشین رد میشدن رفتن شماره وانتی برداشتن اورد الان رفتم شکایت کردم  اون صحنه تصادف دوربین نداره چهار راه بعدی دوربین داشته  رفتم گرفتم الان  راننده وانتی میگه من نزدم زیر بار نمیره دادگاه هم حکم و داده ک چون مدارکتونوناقص پرونده مختومه من وضعیت مالیم افتضاح الانم شوهرم با پای شکسته افتاده خونه این راننده هم گردن نمیگیره باید چیکار کنم  نمیشه ازدولت شکایت کنم چون ماشینا بیمه هستن  این اقام زیربار نمیره دیه  رو دولت بدع اخه شنیدم میشه این کارو کرد؟

ببین برو با یه وکیل مشورت کن،فقط هزینه مشاوره رو ازت میگیره،من که اصفهانم وکیل هر بار برای مشاوره ۳۰ ...

شاید باورت نشه حتی ۱۰۰تومنم ندارم

شاهدی کسی نبوده

یک شب  شب بارون شدید شاهد کجا بود