2777
2789
عنوان

بچه ها کی سر درمیاره از ابلاغیه و شکایت

| مشاهده متن کامل بحث + 381 بازدید | 71 پست
قاضی حکم منع تعقیب داده شما باید درخواست تجدید نظر بدید

بازم گردن نمیگیره نمیدونم چیکار کنم نمیتونم از دولت شکایت کنم؟

•   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   

قرار منع تعقیب صادر شده ولی تا ۲۰ روز میتونید اعتراض کنیدهیچ مدرکی نداشتید ثابت کنید ؟

ن عزیزم شاهد ندارم

•   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برادرم وکیل

عزیزم دوتا پیام بالاییت کانل توصیح دادم میشه بخونی بی زحمت

شاید باورت نشه حتی ۱۰۰تومنم ندارم

توی خوده دادگاه وکیل هست رایگان مشاوره میدن برو باهاشون صحبت کن

الهی بمیرم واست درکت میکنم،ولی حتما برو تو دادگاه با این وکیل هایی که میگم مشورت کن یه اعتراض بزن رو پرونده چم و خم کار رو یادت بده

ما را از سادگی ترسانده اند.هیچ کس نگفت سادگی هم خوب است ....هیچ کس نگفت ساده که باشی ساده میخندی،ساده شاد میشوی،ساده ذوق میکنی،ساده می بخشی و ساده تر دل می بندی .....همدیگر رایافتن هنرنیست،هنر این است که همدیگر را گم نکنیم....آدمهای ساده بی هیچ دلیلی دوست داشتنی هستند ....سادگی شیک ترین ژست دنیاست....
توی خوده دادگاه وکیل هست رایگان مشاوره میدن برو باهاشون صحبت کنالهی بمیرم واست درکت میکنم،ولی حتما ب ...

الان اعتراصم کنم  کم کم ۲۰۰میگیره دارم گریه میکنم اعصابم ریخته بهم پول صاحبخونمو ندادم دوملهه

باید دوباره اعتراض بزنید شواهد جز پلاک چی دارین؟

یه دوربین سرچهار راه بعدیه ک انقد دوربیناشون بده قشنگ نگرفته

الان اعتراصم کنم کم کم ۲۰۰میگیره دارم گریه میکنم اعصابم ریخته بهم پول صاحبخونمو ندادم دوملهه

چجوری شماره پلاک رو پیدا کردین؟

ما را از سادگی ترسانده اند.هیچ کس نگفت سادگی هم خوب است ....هیچ کس نگفت ساده که باشی ساده میخندی،ساده شاد میشوی،ساده ذوق میکنی،ساده می بخشی و ساده تر دل می بندی .....همدیگر رایافتن هنرنیست،هنر این است که همدیگر را گم نکنیم....آدمهای ساده بی هیچ دلیلی دوست داشتنی هستند ....سادگی شیک ترین ژست دنیاست....
همین زن و مرد که پلاک برداشتن

رهگذر بودن شمارهدپلاک و دادن و رفتن

چجوری شماره پلاک رو پیدا کردین؟

عزیزم شوهرمو وانتی زده   وایستاده نگاهم کرده ب شوهرم یه ماشینی خانوادگی داشتن رد میشدن شوهرم بهش التماس کرده برید شماره پلاک بردارید اونام رفتن برداشتن اوردن دادن ب شوهرم