2777
2789
عنوان

بچه ها کی سر درمیاره از ابلاغیه و شکایت

| مشاهده متن کامل بحث + 381 بازدید | 71 پست
ببین فردا برو دادگاه بگو میخوام با یه وکیل مشورت کنم ،ببین وکیل چی بهت میگه ایشالله یه راه حلی برات ...

کسیو ندارم  همشون وضع مالی بد  پدرو مادرمم بالای ۸۰سالشون زیر نطر کمیته  دوماهه پول صاحبخونه رو ندارم   انقد ریختم بهم خدا از مرد نگذره مرده ک زده شوهرمو دوستش بوده میشناسیمش کامل شوهرمم دیرنش فقط شماره پلاکشو نمیدونست ک اون خانوادهدبهش دادن حالا  گردن نمیگیره

•   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اره برو برگرد برو ببین مغازه هارو کدوم یکیشون دید دوربین به سمت تصادف شوهرته الان یک ماهه باید این ک ...

اخه شوهرم اونجا کار میکرد  رفتگره میگفت اون معازه ها دوربین نداره  منم نرفتم

•   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   

کسیو ندارم همشون وضع مالی بد پدرو مادرمم بالای ۸۰سالشون زیر نطر کمیته دوماهه پول صاحبخونه رو ندار ...

فعلا که تنها راه حلت همون اعتراضه

ما را از سادگی ترسانده اند.هیچ کس نگفت سادگی هم خوب است ....هیچ کس نگفت ساده که باشی ساده میخندی،ساده شاد میشوی،ساده ذوق میکنی،ساده می بخشی و ساده تر دل می بندی .....همدیگر رایافتن هنرنیست،هنر این است که همدیگر را گم نکنیم....آدمهای ساده بی هیچ دلیلی دوست داشتنی هستند ....سادگی شیک ترین ژست دنیاست....
حداقل ادرس رو خط بزن

انقد حالم بده ک فکرم نرسید

الهی فداتشم مرسی من مشکل قلبی دارم خونمون اتیش گرفته اینم بدبختی بعدیم😔😔😔😔

ایشالا حل میشه حالا صدر صد نامزدم ی ایده بهتون میده راهکار باهوشا

آدما با رفتار حرف میزنن، دنبال کلمات نباشید.

فعلا که تنها راه حلت همون اعتراضه

دورت ردم اعتراضم بزنم باز  زیر بار نمیره  میدونم منم شاهدی ندارم کاری از دستم بر نمیاد😔😔

فردا خودت برو اصلا شاید یکی از مغازه دارا دیده و به عنوان شاهد میاد

یک شب کدوم مݝازه بازه اخه بیان شاهد باشن اون اقاهه ک زده شوهرنو معازه دار همون منطفه اس ۳۰ساله بنڟرت اون و ول میکنن بیان ب من شهادت بدن  😔😔😔

چقد آسیب وارد شده؟

عزیزم پای چپش از زانو تا مچ پلاتین شده زانوشم مو برداشته