2777
2789

سلام عزیزانم صبحتون بخیر 

از عید اقدامم .. تو این چند ماه همه علائمی رو تجربه کردم و باردار نبودم ..

ماه پیش بویاییم خیلی قوی شد کمر و سینه درد شدید داشتم پریود شدم 

این ماه برای اولین بار یک هفته تاخیر داشتم همه جام درد شدید داشتم لگن و کمرم که خیلی بد بود ..

خواستم شنبه برم آز بدم پریود شدم..

سوالم اینه که برای یلدا رفتم‌خونه مامانم ..از صبح کار کردم گردگیری و کمک مامانم دادم .. یعنی تا ساعت ۱۱ شب سرپا بودم ولی کار سنگین نکردم..

چون فرداش پریود شدم همش عذاب وجدان دارم که نکنه بخاطر اینکه کار کردم پریود شدم ..میشه راهنماییم کنید 

به دکترم زنگ زدم گفت مشکوک بودی احتمالا دفع شده منظورش نفهمیدم .

از دیروز پریود شدیدم از بس گریه کردم چشمام باز نمیشه 🥺 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه عزیز ربطی به اون نداره کلا باردار نبودی من پنج ماه تو اقدام بودم ماه ششم کارای سخت وسنگینی انجام دادم اسباب کشی کردم و اینا اما باردار شدم خداروشکر پریودنشدم اون ماه .اگه باردار باشی ومشکلی نذاشته باشی به این راحتیام جنین دفع نمیشه

گاهی با یه اشتباه نوزده نمیشی ، صفر میشی

خوب ازمایش بده

تو دوره اقدام فعا لیت سنگین نکن هر قرص وهر چیزیم نخور که نطفه سفت بشه الانم یه ازمایش بده اگه حامله ای بهت امپولو دارو میدن

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
سلام نه عزیزم شما باردار نبودی خیالت راحت ؛ اگه بخوای سقط کنی انقدر درد داره و یه تیکه گوشت اندازه ی ...

ممنون عزیزم خیالم راحت شد 

چون مامانم دست تنها بود اگر بهش میگفتم پریود نشدم نمیذاشت هیچ کاری کنم مهمونم داشت دیگه بهش هیچی نگفتم 

نه عزیز ربطی به اون نداره کلا باردار نبودی من پنج ماه تو اقدام بودم ماه ششم کارای سخت وسنگینی انجام ...

ممنون گلم خیالم راحت شد 

خدا بچه‌ی گلتون رو‌حفظ کنه 🙏 

به دکتر گفتم یک هفته تاخیر الکی بوده گفت نه احتمالا دفع شده .. بنظرتون چی دفع شده !؟ بچه که الکی دفع ...

ممکنه داره رحمت خودشو اماده حاملگی می کنه اینم شنیدم

بهت دارو یا امپولی برای بارداری نداده

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
خوب ازمایش بدهتو دوره اقدام فعا لیت سنگین نکن هر قرص وهر چیزیم نخور که نطفه سفت بشه الانم یه ازمایش ...

عزیزم مواظبم تو اقدام کار سنگین نکنم 

خواستم آز بدم چون پریود شدیدم دکتر گفت دیگه آزمایش نده 

ممنون گلم خیالم راحت شد خدا بچه‌ی گلتون رو‌حفظ کنه 🙏

فداتشم ممنون انشالله شماهم ماه بعدی مامان بشی.بارداری هم استرسای خودشوداره من الان احتمالا هفته هفت یاهشت باشم اما دیروز معذرت میخوام ارضا شدم و رحمم منقبض شده از دیروز میترسم به غلط کردن افتادم میگم نکنه برا جنین مشکلی پیش بیاد بیوفته و اینا🤦

گاهی با یه اشتباه نوزده نمیشی ، صفر میشی
ممکنه داره رحمت خودشو اماده حاملگی می کنه اینم شنیدمبهت دارو یا امپولی برای بارداری نداده

نه عزیزم فعلا آمپول نداده فقط فولیک اسید میخورم از عید اقدامم 

قبلش چکاب کامل دوجای مختلف آزمایش دادم‌

سونو دادم خداروشکر گفت همه چیز نرماله و تا یکسال عکس رنگی نمینویسند 

بعد از وقتی یادمه پریودم دقیق ۲۸ روزه بود حتی یک روز عقب و جلو نمیشد 

ولی از اقدام ۴ ماه موعدم ۲۰ روزه شدم بعدش تنظیم شد ولی این ماه ۳۵ روزه شد..