2777
2789
عنوان

خواستگار دارم بیایننن

| مشاهده متن کامل بحث + 348 بازدید | 54 پست
پسر اولی که همه چیش از باباشه تضمین شده هم نیس شابد کلا سند خونه و ماشین هم به نام باباش باشه واسه گ ...

اره میگن واسه اونه ولی اصلا معلوم نیس ک راسته یا ن

خونوادم واسه ارتشیه هنو خبر ندارن ولی پسره بم گفته ک میخواد بیاد حالا نمیدونم کدومو رد کنم پسر اولیه خونوادم الان میگن بزار بیاد ببینش ولی میترسم ب دلم نباشه بعد بگن خوبه و فلان بزارن قبول کنم 

و خدایی هست مهربان تر از حد تصور🤍🦋
اره مادرم اینطور میگه البته عمه خاله همشون اینو میگن با ارتشیه آشنا شدم خیلی مهربون و خوش اخلاقه و م ...

عزیزم به قومیت نیست طرفت باید انسان باشه مگه تو زن وشوهرایی که ازیه قوم هستن طلاق واختلاف نیس

روزگارم برخلاف آرزوهایم گذشت

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزم به قومیت نیست طرفت باید انسان باشه مگه تو زن وشوهرایی که ازیه قوم هستن طلاق واختلاف نیس

اره خودم اینو میدونم نظر خونوادمو نمیدونم والا🥲میترسم بگم بیاد و ردش کنن

با عقلت تصمیم بگیر با دو تا دوست دارم خر نشو

اره ولی من میخواد درسمو بخونم برم دانشگاه پسر اولیه ۸۰ درصد احتمال هست نزاره درس بخونم چون اکثر عرب ها نمیزارن خانمشون ادامه تحصیل بده 

پسر دومیه گف ک حق تحصیل و اشتغال میدم بت کاری ندارم درس بخونی یا کاری ک از راه درست باشه کار کنی 

حالا بنظرتون چیکار کنم درسم واسم مهمه آرزومه ادامش بدم ب جایی برسم 

به خاطر درس ازدواج رو به تاخیر ننداز

نه نمیخوام ب تاخیر بندازم من نظرم رو ارتشیه هست چون خونوادم اصرار دارن معلمه بیاد گفتم ک عاقلانس ردش کنم ارتشیه رو بچسبم 

الان بنظر خودتون عاقلانس ؟ تازه رفته سر کار درجش پایینه 

به خاطر درس ازدواج رو به تاخیر ننداز

چون میگم ک با ارتشیه هم میتونم درسمو ادامه بدم هم زندگیمو دارم هم میزاره بعد اینکه درسمو خونوادم از طریق درسم کار کنم و مذهبی طور هم نیس معمولیه رو لباس و رفت و آمد و اینا گیر نیس

ولی معلمه رو نمیدونم فک کنم اجازه نده واسه درس  و رو لباس و اینا کلا عربا گیرن

نه نمیخوام ب تاخیر بندازم من نظرم رو ارتشیه هست چون خونوادم اصرار دارن معلمه بیاد گفتم ک عاقلانس ردش ...

نه عزیزم هر دوشون ببین صحبت کن

ببینکدوم از نطر اخلاقی و خانواده بهتره ، کدوم به دلت میشینه

بعد ببین معلمه دو شعلس؟؟ یا با حمایت پدرش بوده

بعدش ارتشی قرارداد یا استخدام ؟ اگه استخدام باشه تحصیلاتش رو بالا میبره ،و کم کمدرجش میره بالا

نه عزیزم هر دوشون ببین صحبت کنببینکدوم از نطر اخلاقی و خانواده بهتره ، کدوم به دلت میشینهبعد ببین مع ...

نمیدونم والا معلمه کارش چطوره ولی احتمالش زیاده ک با حمایت پدرش بوده

ارتشیه هم استخدامه اره خودشم گفت میخوام درسمو ادامه بدم ک درجم بره بالا

به درس خوندن گیر میده😐😐😐اون وقت دلیلش چیه

کلا اینطورن راضی نمیشن درسو ادامه بدی 

بعضیا بدشون میاد خانمشون ازش بالاتر باشه

بعضیا هم میترسن بشون خیانت کنی😂