2777
2789
عنوان

همسرم صد و بیست میلیون خرج کابینت کرده بیاین خانمای متاهل

| مشاهده متن کامل بحث + 904 بازدید | 34 پست

اون که خیالت راحت مال شما نیست و الکی دازن سرت شیره میمالن چیزی نگی برای خرج. خونه ای که مال خودشون با وجود دو تا بجه دیگه قطعا به یکی نمیدن من زمینی که بابام خودش خرید ولی به اسم پدرش تو ارث تقسیم شد چه برسه خونه شما که مال پدر شوهرت

١١٠ميليون كه چيزي نيس عزيزم 

منم بهمن عروسيمه خونم ويلاييه كه نصفش برا شوهرمه نصفش برا باباشه ولي كلا به اسم مامانشه 

و شوهرم خيلي راحت نزديك يك ميليارد و نيم توش هزينه كرد با مخالفت من كه بالاخره توش ميخوايم بشينيم فلان بسان ببين من چ سوختم هيچي هم نميتونم بگم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

کابینت ارزون میزدین از این اماده هایی ک تو دیوار میفروشن

چون خونه برای خودتون نیست میگم

بهرحال دارید از وام ازدواج خرج میکنید فک کنم شوهرت بقیه پولم همینطوری خرج میکنه

کجا با بقیش میشه زمین خربد یا سرمایه گذاری کرد یا حتی ماشین خرید؟!

💙عاشق خودمم💋... از من فقط یدونه تو دنیا هست
خونه که اول اخر ارث خواهد بود و تقسیم میشه الکی رو این حرفا که مال فلانیه حساب باز نکنین.ولی یلاخره ...

رهن بده بعدا رهن رو پس میگیره ولی این تموم شد که من جای پدر مادرش بودم خودم کابینت رو میزدم و خودمم پولشو میدادم چون خونه منه رو ارث چ حسابی میشه باز کرد من عمم تو چهل سالگی مرد اموالش واسه مادرش شد 

قصه این است چه اندازه کبوتر باشی💗💗💗
رهن بده بعدا رهن رو پس میگیره ولی این تموم شد که من جای پدر مادرش بودم خودم کابینت رو میزدم و خودمم ...

رهن حساب نکن اجاره حساب کن خیلی بیشتر از پول کابینت درمیاد

بعضی تجربه ها انقد بزرگن که DNA ت رو تغییر میدن

دیگه دارین که این کابینت رو زدین گرنه پیش ساخته میخریدین خیلی ارزونتر میشد

درهرحال باید پولش رو کامل خودتون بدین ، خونه هم برای پدرشوهرته 

به فکر باشین زودتر خودتون خونه بخرید

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ
رهن حساب نکن اجاره حساب کن خیلی بیشتر از پول کابینت درمیاد

حس میکنم تو شهر خیلی کوچیکی هستن از حرفاش متوجه شدم این کلانشهر است با این اجاره تو شهرای کوچیک تهش ماهی دوتومن بخوان اجاره بدن

حس میکنم تو شهر خیلی کوچیکی هستن از حرفاش متوجه شدم این کلانشهر است با این اجاره تو شهرای کوچیک تهش ...

الان تو کوچیک ترین شهر ها هم ماهی دو تومن کوچیک ترین جارو اجاره نمیدن 

الان تو کوچیک ترین شهر ها هم ماهی دو تومن کوچیک ترین جارو اجاره نمیدن

چرا میدن چون خواهرم تو شهر کوچیکه 

چون گف زمین میخریم باقیماندشم ماشین فهمیدم 

کجا زندگی میکنین اوضاع انقد خرابه من شهرستانم خونم حیاط دار سه خوابه دربست هال ۶۰متری فول امکانات ماهی ۴تومن 

صدرصد گوشه کنار کمتر از دوتومنم هست ی خونه نقلی