2777
2789

من دیروز خیلی استرس داشتم به خاطر یه تماس ساده از مشاور کنکورم🤦‍♀️ و قهوه و چند تا قرص اعصاب(پرفنازین،فاموتیدین،لیبروسی،آسنترا) باهم خورده بودم بعد مدت ۸ ماه که قطعش کرده بودم(اینا به تجویز دکتر برای افسردگیم میخوردم دو سال که قطعشم کرده بودم خودسر ولی چون خیلی استرس داشتم دوباره خوردم گفتم شاید بهتر شم) ۲۴ ساعتم نخوابیده بودم و به خاطر همینم قهوه خورده بودم که بیدار بمونم تا شبش

حدودای ساعت ۱ و نیم ظهر بود که یه حال بدی بهم دست داد تنگی نفس گرفتم تپش قلب شدید و عضلات سینم تیر میکشید گلوم میسوخت انگار که آب جوش خوردم طوری که حس کردم دارم میمیرم یا سکته میکنم چشمام تار میدید سرم گیج میرفت بدنم میلرزید انقدر ترسیده بودم به مامانم گفتم زنگ بزن اورژانس حالم بده دارم میمیرم 😭😭 ولی دیگه مامانم آرومم کرد درو باز گذاشت یکم نفس عمیق کشیدم هی آب خوردم در حالی که فکم هی می‌خورد بهم نمیتونستم حتی درست حسابی آب بخورم. این حالتم تا تقریبا نیم ساعت ادامه داشت و هی تکرار میشد. حتی نمیتونستم درست حرف بزنم. دیگه با یه دکتر عمومی مشورت کردیم (دوست بابام) و گفت که احتمالا به خاطر تداخل دارویی با قهوه بوده و استرس زیاد که باعث پنیک شده. دیروز که حتی اشتها نداشتم غذا بخورم و به زور یکم خوردم. تا شبشم بدنم سرد بود و فقط سه ساعت عصر خوابیدم سه ساعتم شب حتی نمیتونستم درست بخوابم میترسیدم تو خواب بمیرم. دیگه دیشب با هر بدبختی ای بود گذشت تا امروز که ساعت ۷ صبح پاشدم، اولش تا ساعت ۸ اینا حالم خوب بود انگار برگشته بودم به حالت عادیم، ولی بعدش باز دوباره درد زیر بغلم و گرفتگی غضله سینه و پشتم شروع شد و باز لرز کردم بدنم سرد شده اشتها ندارم بی خواب شدم منی که از ۲۴ ساعت روز ۱۰ ساعتشو میخوابیدم خیلی روزا و کلا همیشه خوابم زیاده😭😭😭 بعدم یه حسی دارم که خیلی اذیت کنندس انگار که هر لحظه ممکنه بمیرم یه حس سردی تو وجودمه انگار قلبم یخ زده بعدم حس میکنم دنیا انگار دور سرم میچرخه انگار دیگه خودمو نمیشناسم انگار دنیا عوض شده همه چی غیرواقعیه نمیدونم چطوری بگم که بفهمید ولی خیلی خیلی حس بدیه😭😭😭 الانم دارم گریه میکنم تنها کاری که از دستم برمیاد. از تمام زندگیم افتادم نمیتونم درس بخونم به مشاورمم گفتم دیگه زنگ نزنه کلا مشاوره رو کنسل کنه حالم خیلی خرابه تروخدا بگید تجربه همچین چیزیو داشتید؟ چی کار کنم که خوب شم به خدا دیگه خسته شدم دیگه بریدم خیلی حس بدیه 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آلپرازولام بخور براى پانيك عاليه .

بدون نسخه میدن؟ میترسم دیگه اصن قرص بخورم😭 طبیعیه که بعد تقریبا ۲۲ ساعت هنوزم حس و حال بدی دارم؟ یه حال عجیبی دارم اصن سرده بدنم هیچ کاری نمیتونم بکنم😭

الان دیگه استرسی ندارم واقا به چیزی فکر نمیکنم مشاورمم قرار نیست دیگه زنگ بزنه ولی نمیدونم چرا این ح ...

عزیزم یه پانیک یه حالتیه که از استرس های انباشته شده به وجود میاد، ینی مسائلی که قبلا باهاش در تنش بودی و روی روح و روانت تاثیر گذاشته هرچند الان بهشون فکر نکنی

قهوه واسه این حال تو سمه دقیقا

آب ولرم زیاد بخور تا از بدنت دفع شه من خودم مدتی که پانیک بودم یه بار بخاطر بیخابی قهوه خوردم البته دولیوان بعد کارم به بیمارستان کشید هرچقدم ارامبخش زد خوب نشدم تا دو سه روز حال بدی داشتم

یکم برو طبیعت برو زیر آفتاب و فضای باز یا با دوستات کافه یا ورزش کن یا حیوون خونگی داشته باش،اینا از صدتا قرص بهترن

و واسه مصرف دوباره قرصات با دوز کم شروع کن مثلا اسنترا یک چهارم بخور

بعضی تجربه ها انقد بزرگن که DNA ت رو تغییر میدن
عزیزم یه پانیک یه حالتیه که از استرس های انباشته شده به وجود میاد، ینی مسائلی که قبلا باهاش در تنش ب ...

اره من خیلی وقته که دائم در حال استرسم و خیلی فشار روانی رومه. اینم اولین بارم نبود اینطوری شدم فکرکنم قبلا شدم ولی خیلی خفیف تر از این بوده. پس طبیعیه تا دو سه روزم یه حال بدی باشی؟ 

خیلی آب خوردم دیروز چند بار رفتم دستشویی دیگه باید دفع شده باشه ولی نمیدونم چرا هنوز حالم اینطوریه😭 اصن حساس شدم به همه چی از دیروز تا حالا مثلا وسایل خواهرام که روی فرش پخشن میبینم حالم بد میشه یا مثلا نقشه کشورو داشتم میدیدم یه حال بدی بهم دست داد اصن انگار دیوونه شدم😭😭😭😭 میترسم آخر تيمارستان بستری شم 

اره من خیلی وقته که دائم در حال استرسم و خیلی فشار روانی رومه. اینم اولین بارم نبود اینطوری شدم فکرک ...

زمان خروج هر سم از بدن متفاوته بعضیا ممکنه یک ماهم تو بدن بمونن، پس توقع نداشته باش یهو اومدی قهوه و چنتا قرص باهم خوردی فرداش خوب بشی،باید بدنتو پاکسازی کنی

بنظرم اونهمه قرصم باهم نخور. خود اسنترا یه درمان کامله

زمان خروج هر سم از بدن متفاوته بعضیا ممکنه یک ماهم تو بدن بمونن، پس توقع نداشته باش یهو اومدی قهوه و ...

باشه بازم هی آب میخورم بهتر شم. زیر نظر دکتر اینارو میخوردم تا پارسال هیچ مشکلیم نبود فقط وقتی قطعش کردم تا یکی دو هفته سرفه و سرگیجه و وزوز گوش داشتم که خوب شد نمیدونم چرا یهو اینطوری شدم. البته دکترم پروپنانولم با اینا داده بود بهم و یه قرص ویتامین که اینارو نخوردم شاید به خاطر این حالم بد شده.

هی حس میکنم دیگه فردا رو نمیبینم دیگه فردا زنده نیستم خیلی حس بدیه😭

باشه بازم هی آب میخورم بهتر شم. زیر نظر دکتر اینارو میخوردم تا پارسال هیچ مشکلیم نبود فقط وقتی قطعش ...

گوشت گوسفند بپز با کته بخور

بدنتو تقویت کن اگه اون مولتی ویتامیناهم داری بخور

اگه حالت خیلی بده برو اورژانس بیمارستان بگو برات یه سرم تقویتی بزنن

نگران نباش هیچکی از پانیک نمرده

بدون نسخه میدن؟ میترسم دیگه اصن قرص بخورم😭 طبیعیه که بعد تقریبا ۲۲ ساعت هنوزم حس و حال بدی دارم؟ یه ...

اين قرصايي كه ميخورى شايد نميسازه بهت 

براى پانيك اگر اينا رو ميخورى اصلا لازم نيست اينا 

آلپرازولام براى پانيك عاليه ، آرومت ميكنه خيلى 

اره من خیلی وقته که دائم در حال استرسم و خیلی فشار روانی رومه. اینم اولین بارم نبود اینطوری شدم فکرک ...

منم دیروز همینطوری بودم عزیزم

هنوزم حالم خوب نیست

البته از دیروز بهترم

یکم حالت تهوعم دارم