2777
2789
عنوان

خواستگار دارم بیایننن

| مشاهده متن کامل بحث + 348 بازدید | 54 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ولا خونوادم اصرار دارن الان ازدواج کنم🥲نظامیه رو میشناسم مهربونه و کلا اونطور ک میخوام هست ولینمیدو ...

نظامیه اگه قیافشم اوکی ای که اوکیه سنشم بهتر بهت میاد

تو را آنگونه می خواهم که شاهی سرزمینش را*شبیه مومنی دل کنده از دنیا که دینش را❤️ یه آذر ماهی جیگر 🫠😜مشاوره میدم به بچه های تجربی برای کنکور خواستید تگم کنید 🌟🌟مطمئنا حاضر جواب تر از من پیدا نمیشه جایی برای حاضر جوابی موندید بیاید بگم چی بگید 😆

۲۰ یکم زود نیستمن میگم باید بعد ۲۳ باشه

اره منم همینو میگم ولی اینطرفا از ۱۳ سالگی دختر میدن من نگهم داشتن تا ۲۰ سالگی 😂 اکثرا میگن دیگه الان وا ازدواج کنی😂😂

و خدایی هست مهربان تر از حد تصور🤍🦋
خونه ای هم ک بهش میدن خونه دائمی نیس که یه مجتمع برای نظامیاس فکر کنم دو سال میتونن اونجا بمونن بعدش ...

نه اینجا تا بازنشستگی میتونه بمونه پدرش نظامیه تا بازنشستگی موند

خونه هاشونو والا نمیدونم 

حالا ممکنه الان ازدواج نکنی کیس خوب بعداً پیدا نشه پسرا هم که الان کم سن و سال میپسندن ببین کدومش اخلاقش اوکی اگه بشه باهردوشون حرف بزنی خیلی خوبه بنظرم علاقه واخلاق مهمه

روزگارم برخلاف آرزوهایم گذشت

اره والا کوچیکیمولی اینطرف سن ازدواج همینه تازه برا من میگن دیگه داره دیر میشه😂😂

پسر اولی که همه چیش از باباشه تضمین شده هم نیس شابد کلا سند خونه و ماشین هم به نام باباش باشه واسه گول زدن تو این حرفارو میگن دومی هم اصلا شرایط ازدواج نداره 

به هر حال با یکی ازدواج کن که فردا تاپیک‌چه کنم چه کنم نزنی از نظر من هیچکدوم صلاح نیس 

نظامیه اگه قیافشم اوکی ای که اوکیه سنشم بهتر بهت میاد

اره بنظرتون خونوادم قبول میکنن اگه بیاد خواستگاری ؟

ب خونوادم هنوز نگفته 

یجورایی ما باهم آشنا شدیم ب دلمه 

ولی میترسم بیاد خونوادم قبول نکنن 

اخه اون لره من عربم اکثرا نمیدن 😑

نمیدونم خونوادمو 🥲

حالا ممکنه الان ازدواج نکنی کیس خوب بعداً پیدا نشه پسرا هم که الان کم سن و سال میپسندن ببین کدومش اخ ...

اره مادرم اینطور میگه البته عمه خاله همشون اینو میگن 

با ارتشیه آشنا شدم خیلی مهربون و خوش اخلاقه و مذهبی اینا نیس و رو پوشش و رفت و آمد و اینا اصلا گیر نیس ولی نمیدونم خونوادم قبولش میکنن یا ن اخه اون لره من عربم اکثرا اینجا نمیدن😑

خونوادمو نمیدونم🥲

اره بنظرتون خونوادم قبول میکنن اگه بیاد خواستگاری ؟ب خونوادم هنوز نگفته یجورایی ما باهم آشنا شدیم ب ...

ایشالا ک هرچی خیره 😉

تو را آنگونه می خواهم که شاهی سرزمینش را*شبیه مومنی دل کنده از دنیا که دینش را❤️ یه آذر ماهی جیگر 🫠😜مشاوره میدم به بچه های تجربی برای کنکور خواستید تگم کنید 🌟🌟مطمئنا حاضر جواب تر از من پیدا نمیشه جایی برای حاضر جوابی موندید بیاید بگم چی بگید 😆