2777
2789
عنوان

قبول دارید مردم چقد دزد و حقه باز شدن میگی ن بیا یدیقه

| مشاهده متن کامل بحث + 558 بازدید | 74 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم‌همینو میگم خانم قبول نمیکنه

آره موافقم

اصلا من هر وقت رفتم جایی بیعانه دادم به همین دلیل بوده که طرف مطمئن بشه برمی‌گردم واسه اون کار یا خرید 

مثلا واسه عمل بینی دکتر نوبت خالی کرد دو ماه بعد فلان روز و بیعانه گرفت و گفتن اگه کنسل کنی بیعانه رفته همه جا همینه 

خب اومدیم و طرف نخواست اون موقع چی؟

قبلش میشینه قشنگ فکر می‌کنه ک بره یا ن

لایک نکن😒 دانشجوی کارشناسی بهداشت عمومی 💜فرمول آرامش اینه که بدونی رفتنی میره، اومدنی میاد، موندنی میمونه، شدنی میشه، نشدنی نمیشه و غصه خوردن تو هم هیچ تاثیری تو این رفت وآمدها و شدن و نشدن‌ها نداره !

گبگو یکی از اقوام خدانکرده فوت شده دل دماغ ندارم لطفا هزینشو سریع بزنین . حالا این هیچی من ی بار رفت ...

اره بخدا دزد شدن دقیقا عابربانگ دم سالنشه الکی پشت گوش میندازه

تو رو سَنَنه قربونت برم:)
خب بعدش چیشد

هیچی زنگ زدم صاحب مغازه گفتم فروشنده ی گیجت اشتباه کشیده پولمو بده اونم داد

لایک نکن😒 دانشجوی کارشناسی بهداشت عمومی 💜فرمول آرامش اینه که بدونی رفتنی میره، اومدنی میاد، موندنی میمونه، شدنی میشه، نشدنی نمیشه و غصه خوردن تو هم هیچ تاثیری تو این رفت وآمدها و شدن و نشدن‌ها نداره !

آره موافقماصلا من هر وقت رفتم جایی بیعانه دادم به همین دلیل بوده که طرف مطمئن بشه برمی‌گردم واسه اون ...

ما اینطوری نیستیم عمل دماغه 50_60 تومنیم با یه تومن مو یکی نکن ارایشگا با تخصصه بینی فرق داره

تو رو سَنَنه قربونت برم:)
ما اینطور فسلفه ای نداریم رسمم نداریم پول مفت ب کسی بدیم من ن خدماتی انجام دادم ن چیزی تازه یازدهم ب ...

خب اگه نمی‌خوای بیعانه بدی و اینقد سرش خلوته همون موقع که میخوای انجام بدی برو ببین واست انجام میدن یا نه که فکر نکنم