2777
2789

بدبخت شه😐

بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» 💟💟حاجات خود را ذکر کنی💛💛دعایی که امام حسین(ع) در روز عاشورا به فرزند خود آموخت تا در مشکلات عظیم بخواند💛💛 وقتی خوندی برای سلامتی و فرج امام زمان (عج) ی گل صلوات بفرست☺🌱🌱

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بله 

آقایون در تاپیکهام شرکت نکنید و درخواست دوستی هم نفرستید لااقل نی نی سایت و بذارید واسه خودمون باشه اه. دوستان تاریخ تولدم رو اشتباه زدم چون گیر داده بود که وارد کن منم یه چرتی وارد کردم

در روایات هست مراجع کننده ب ساحر کافره 

پس با ذکر و قرآن شر اونارو دور کن دعاهای تو مفاتیح خوبه 

واقعا هم‌اثر داره یبار شوهرم قهر بود ذکر یا ودود خوندم ب ۲۰۰رسیدم زنگ زد بیا آشتی

یا ودود برای آشتی کردن زن و شوهره 

ولی چون مشکلاتمون ریشه ای بود باز دعوامون شد 

در روایات هست مراجع کننده ب ساحر کافره پس با ذکر و قرآن شر اونارو دور کن دعاهای تو مفاتیح خوبه واقعا ...

اخه من رشته و دانشگاه خوبی درس میخوندم

یهو دیوونه شدم انصراف دادم

از همون موقع همش مریضی پشت مریضی

خانوادم داره نابود میشه

توان درس خوندن ندارم

دارم به قهقرا میرم

وقتی قبول شدم خانوادم خیلی پزوشو دادن

همه متعجب شده بودن