2777
2789
عنوان

قبول دارید مردم چقد دزد و حقه باز شدن میگی ن بیا یدیقه

| مشاهده متن کامل بحث + 559 بازدید | 74 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

گ

بگو یکی از اقوام خدانکرده فوت شده دل دماغ ندارم لطفا هزینشو سریع بزنین . حالا این هیچی من ی بار رفتم مانتو فروشی طرف ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌گیج هزینه بیشتر کشیده بود هرچی میگفتم پولمو پس بده میگف برو ب صاب مغازه زنگ بزن گفتم تو پولو از کارت خدت بده بعدش با صاب مغازه تسویه کن میگف ن برا چی از خودم بدم با حالت طلبکارانه 

لایک نکن😒 دانشجوی کارشناسی بهداشت عمومی 💜فرمول آرامش اینه که بدونی رفتنی میره، اومدنی میاد، موندنی میمونه، شدنی میشه، نشدنی نمیشه و غصه خوردن تو هم هیچ تاثیری تو این رفت وآمدها و شدن و نشدن‌ها نداره !

تا جایی که من میدونم بیعانه میدی که مطمئن بشن میری و کنسل نمیکنی! چون میتونستن اون تایم رو بدن به یه ...

ما اینطور فسلفه ای نداریم رسمم نداریم پول مفت ب کسی بدیم من ن خدماتی انجام دادم ن چیزی تازه یازدهم بهم نوبت داد سرشم خلوته مشتری نداره انگار

تو رو سَنَنه قربونت برم:)