2777
2789

دوماهی میشه رابطه نداریم و من وقتی تو ماه هفت افتادم تمایلش بشدت پایین اومد و اصلا سمتم نمیاد حتی معاشقه ..ماساژم میده قربون صدقم میره فقط انگار هیچ نگاه جنسی نداره ..اینم بگم کلا هات بود و اینهمه مراعات برام عجیبه .حرفشم اینه بچه میفهمه یا سختمه ..یا خطریه..درصورتی که چندین بار گفتم نینی هیچی نمیفهمه ..نه داخل گوشیش چیزه مشکوکی دیدم نه شبا دیروقت میاد و نه بخودش میرسه که بخوام شک کنم و اصلا نمیفهمم چرا اینجوری شده یعنی برمیگرده اخلاقش؟؟ مگه میشه مرد دوماه هیچکاری نکنه! نگران شدم ..بدنمم خیلی بهم نریخته یعنی چون  قدم بلنده فقط شکمم اومده جلو و وزنم خیلی بالا نیست که مثلا خیلیی تغییر کرده باشم 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

الکی فکرتو درگیر نکن...به نظرم همسرت قابل اعتماده

❤️خودمو خیلی دوست دارم...مسیری رو اومدم که فکر نمیکردم بتونم تا آخرش ادامه بدم...اگه روزی هزار بار به خودم بگم دمت گرم...باز هم کمه.❤️

مگه روال عادیش همین نیس اخه

دختری از دیار اهواز🫠 عاشق شهرمم اهواز و خرمشهر عاشق ماهی و هوای گرم و مردم خون گرمش                          کاربری دست دونفره علاوه بر این برا هرکی بم گفته ام تایپک زدم پس هی نگید فلان تایپک اینو گفتی تایپک همه رقمه دارم 🙃تایپکای کنکوری برا خواهرمه 😁خودم حسابدار هستم 😉 گفتم بگم نگید فلان تایپک اینو گفتی الان دروغ میگی🤐

طبیعیه بابا من تجربه کردم از اواخر بارداری تا شیش هفت ماهگی بچه میل جنسی جفتمون کم شده بود الان داره کم کم خوب میشه اینکه میگی دوماه میگم اوکیه چون واقعا خودم تجربش کردم 

بچه ها میاید میخونید خب نظرتونو بگید تجربتونو بگید دیگه 😒

داره پدر میشه نگرانیایی داره برا خودش

فکر بد نکن

من دوام آورده ام.بازم دوام می آورم.ولی دلم می خواست ، معنای زندگی ام  چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.      .میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****       ❤️کار بر no aks هستم❤️   

عزیزم اگ چیز مشکوک ندیدی پس بد ب دلت راه نده

احتمالا بخاطر همین چیزاس ک خودش میگ

اگ زایمانت طبیعیه بهش بگو دکترم گفته اگ رابطه باسه زایمان راحت تری

💛🍋اگر استارتر تاپیک نیستیـב פּ سوال خاصے نـבاریـב ریپلاے نکنیـב🍋💛  #¾9✨😉#

طبیعیه بابا من تجربه کردم از اواخر بارداری تا شیش هفت ماهگی بچه میل جنسی جفتمون کم شده بود الان داره ...

یعنی خدایی هیچکاری نمیکنن! اخه مگه نمیگن نیاز اصلی بدنه ..چجوری یه ادمی که هفته دو سه بار داره میشه دوماه نداشت نمیدونم لابد من خیلی منحرفم