2777
2789
عنوان

قبول دارید مردم چقد دزد و حقه باز شدن میگی ن بیا یدیقه

| مشاهده متن کامل بحث + 558 بازدید | 74 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

1500یه تومن بیعانه رو باید پس بده

خب شما بیعانه زیاد دادی عزیزم 

چون معمولا بیعانه یه مقدار کم از قیمت اصلی کاره مثلا کل کار ده میلیون باشه شما پونصد میدی یا نهایت یه تومن 

این دیگه بیعانه نبوده احتمالا نصف پولو دادی 

ولی اون مدل بیعانه دادن که درصد کمی رو بدی رو نباید پس بدن مثل بلیط هواپیما که تا تایم مشخصی یه مقدار رو نمی‌دن نزدیک پرواز دیگه مقدار زیادیشو پس نمی‌دن همون بیعانه میشه

ای بابا من سوال تاپیکم این بود زنگ بزنم یا ن خودارایشگرشماره کارتمو گرف گف واریز میکنم چرا تاپیکو ب ...

خب میفهمم منم جواب شما رو دادم که گفتم بیعانه رو می‌تونه نگه داره 

ولی شما در اصل پول زیاد دادی اون اصلا بیعانه نیست خب زنگ بزن بهش 

خب میفهمم منم جواب شما رو دادم که گفتم بیعانه رو می‌تونه نگه داره ولی شما در اصل پول زیاد دادی اون ا ...

گفت امروز پول کارت ب کارت کردم فردا واست میفرسم 

نمیدونم دروغ گفت یا ن🤦‍♀️

تو رو سَنَنه قربونت برم:)
خب اومدیم و اون آرایشگاه یا دکتر یا هرجا مثلا واسه یه روز به پنج نفر نوبت داد و مشتریای دیگه رو کنسل ...

اشکالی نداره روزیش اون روز اینطور بوده  ،مگه شوهرای ما هرروز پول در میارن هفته به هفته شده همسرم گفته چیزی دشت نکردم 

گفت امروز پول کارت ب کارت کردم فردا واست میفرسم نمیدونم دروغ گفت یا ن🤦‍♀️

یکم بازار خراب شده چند روزه 

مغازه ی ما همیشه اول برج و شل یلدا خیلی مشتری داشت ولی امروز پرنده پر نمی‌زد واسه شب یلدام هیچی 

یعنی اوضاع داغونه 

فشار نیار بهش شاید واقعا امروز نمیتونه 

یکم بازار خراب شده چند روزه مغازه ی ما همیشه اول برج و شل یلدا خیلی مشتری داشت ولی امروز پرنده پر نم ...

درست میگی

میگم فقط فردا پولو بده اخه مبلغ زیادیم نیس یه تومنه دیگه

فردا باز زنگ نزنم بامبول جدید دربیاره

درست میگیمیگم فقط فردا پولو بده اخه مبلغ زیادیم نیس یه تومنه دیگهفردا باز زنگ نزنم بامبول جدید دربیا ...

پول کل کار چقدر میشد؟

از این به بعد خواستی بیعانه بدی مثلا کل هزینه شد یه تومن شما صد تومن بذار اینجوری اگرم پس ندن خیلی مشکلی نیست

الان زنک بزنم؟ ساعت 4 بهش گفتم واریز کن

اسی کلا آرایشگرا یه رسم‌گندی دارن و همین بیعانه هست و تازه اینجا ک‌ما هستیم یا پول رو پس نمیدن یا یه مبلغی کم‌میکنن بعد میدن بهت

ولی مثلا آرایشگاهی ک من رفتم ۱۰۰ تومن بیعانه گرفت ک اگر نرفتم کلا پس نده

« اللّهم صلّ علی مُحمّد و آلِ محمّد و عجّل فرجهم »۸ثمره عشقمون 🤩فندق من.. منو بابا بدجور بیتابتیم.. دلمون میخواد زودتر بگیریمت تو بغلمون.خوش آمدی به زندگیمون جان جانانم🤰تاریخ ۱۶ آذر صدا قلب کوچولوتو شنیدیم جان مادر😍دخترکم عزیزکم مامان منتظرته ک محکم بغلت کنه ک پیشت باشه مونس تنهایی مادر بشی رفیق هم بشیم.😍خوش آمدی پرنسس مامان❤️                      💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚
اسی کلا آرایشگرا یه رسم‌گندی دارن و همین بیعانه هست و تازه اینجا ک‌ما هستیم یا پول رو پس نمیدن یا یه ...

بش زنگ زدم گف امروز کارت ب کارتی داشتم نمیتونم اما فردا رفتم سالن واست واریز میکنم

نمیدونم دروغ گف یا ن🤦‍♀️