2777
2789
عنوان

باز بگید ازدواج سنتی بده

| مشاهده متن کامل بحث + 697 بازدید | 68 پست

از کجا معلوم همون خواستگار سنتیه کلی دوست دختر نداشته یا براتون مهم نیست ؟؟ راستش اکثر خواستگار سنتی های من قبلا دختر باز بودن خودشون نگفتن من فهمیدم بجز یکی دوتا که اونا چون مذهبی بودن نداشتن☹️

سنتی مدرن چجوری یعنی ؟

پسر همسایمون بود ، روز اولی که اثاث کشی کرومیت اون محل مادرشو فرستاده،  منم گفتم دارم درس میخونم اونموقع ترم ۴بودم 

۴سال منتظرم موند هم کارشناسیم تموم شد هم ارشدم 

تو این ۴سال دورادور همو مینشاختیم

به زمانبندی خدا شک نکن❤️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

الهی خوشبخت شین ‌ عزیزم میشه برا ازدداج سریع و خوشبختیم دعا کنی . یه کیس خوب و باایمان از اونایی ک ق ...

الهی که به چیزی تو دلته برسی عزیز دلم

به زمانبندی خدا شک نکن❤️

ازدواج سنتی الان با ازدواج سنتی قدیم خیلی فرق داره...الان یه واسطه دختر و پسر رو بهم معرفی میکنند سنتی و رسمی میرن خواستگاری...اما چند ماه قبل عقد با هم در ارتباط هستن که به شناخت برسن هم خودشون هم خانواده ها خیلی منطقی و عاقلانه این دوره رو سپری می‌کند بعد نهایتا تصمیم میگیرن با هم باشند یا ارتباط رو قطع کنن

من با دوس پسرم ازدواج کردم 

توی هر دوش احتمال شکست وجود داره ولی قبول کنید ازدواج با عشق خیلی هیجان انگیزتر و قشنگ تره 

خدایا چنان کن که از چیزهای ارزشمند زندگیم ، جانم اولین چیزی باشد که از من میگیری ...

عزیز دلم منو دختر خالم یه جورایی عین خواهریم باهم 

تقریبا هر هفته خونه همدیگه هستیم،  کل زندگیمونو بهم میگیم 

یا شایدم شما درست میگی 

به زمانبندی خدا شک نکن❤️

خوبه میگی از رو طاهرزندگیا قضاوت نکنید 

بعد میگی دختر خالم نمونه یک ازدواج سنتی خوشبخته..شما تو زندگیشون هستید؟ با یک نمونه نه میشه جمع بست نه میشه نقض کرد 

راستش خود شما هم هنوز ۶ ماه از عقدتون میگدره مثال مناسبی نیستید 

و اینکه راستش نطر شخصی خودم اینه ازدواج سنتی خیلی به خانواده بستگی داره برای خوب بودن..گاهی دخترایی و میبینم خودشون خیلی خوبن ولی خانوادشون حالا فرهنگی یا مالی و ..پایین هستن براشون خواستگارای سنتی پایینی میاد ..ولی خوددختر تو محل کارش یا دانشگاه با پسرای خوبی اشنا میشه 

یک نمونش دوستم که فوق العاده خوشگل بود ..تو دانشگاه بهترین پسرا دکتر پولدار بهش پیشنهاد ازدواج میدادن ولی میگفت بچه هستم و..

خانوادشون وضع مالی خوبی نداشتن و باباش ورشکست شد الان خودش میره سرکار و درامدش خوبه ولی خواستگارای خوبی به صورت سنتی براش نمیاد...

من با دوس پسرم ازدواج کردم توی هر دوش احتمال شکست وجود داره ولی قبول کنید ازدواج با عشق خیلی هیجان ا ...

پایدار باشید عزیزم 

ولی خب بعصی دخترا اهل دوستی نیستن ، خب اینا مجبورن سنتی لزدواج کنن 

قبول داری

به زمانبندی خدا شک نکن❤️
من خودم ازدواج سنتی دوست دارم پسرا تو دوستی همش دنبال رابطه جنسی هستند. و با هشتاد تا دختر دوستن

خب همین ازدواج سنتی امکان داره آقا یا خانم روابط زیادی تو گذشته داشته باشه و مطرح نکنه و الان برا ازدواج رفته سمت  ازدواج سنتی به قول معروف فقط خواسته تشکیل زندگی بده

نمونش پسر عمو خودم دختر بازی زیاد داشت اومد خواستگاریم جواب منفی دادم و حوالش کردم به روابط قبلیش 

آسان گذرانید جهانِ گذران را...

خوبه میگی از رو طاهرزندگیا قضاوت نکنید بعد میگی دختر خالم نمونه یک ازدواج سنتی خوشبخته..شما تو زندگی ...

سلام عزیزم 

منو دختر خالم مثه خواهر هستیم ، هر هفته خونه همدیگه هستیم ، کل زندگی همو میدونیم ، از این جهت گقتم 

خب اللن دختری که اهل دوستی نیس بنطر شما چطوری باید ازدواج کنه

به زمانبندی خدا شک نکن❤️
از کجا معلوم همون خواستگار سنتیه کلی دوست دختر نداشته یا براتون مهم نیست ؟؟ راستش اکثر خواستگار سنتی ...

دقیقا نظر منم همینه

بعضیا میگن فقط شوهر باشه بیاد مارو بگیره گذشته طرف انگار براشون مهم نیست!

نمونش می‌بینیم تاپیکایی از این دست که شوهرم زن صیغه ای داشته یا دختر باز بوده و همچنان بعد ازدواج داره خیانت میکنه

آسان گذرانید جهانِ گذران را...

کاربرای عزیزگ توجه کنید که بعصیا تنها راهشون برای ازدواج ، ازدواج سنتیه 

خود من اهل دوستی نیستم ، و میترسم از این روابط و بلد نیستم وارد اینجور روابط شدن رو 

خب من الان در آینده چطوری باید ازدواج کنم ؟ 

مسلما سنتی دیگه

دقیقا نظر منم همینهبعضیا میگن فقط شوهر باشه بیاد مارو بگیره گذشته طرف انگار براشون مهم نیست!نمونش می ...

خب تو ازدواج مدرن امکان نداره آقا پسر گذشته بدی داشته باشه

به زمانبندی خدا شک نکن❤️
سلام عزیزم منو دختر خالم مثه خواهر هستیم ، هر هفته خونه همدیگه هستیم ، کل زندگی همو میدونیم ، از این ...

نه عزیزم من اصلا ازدواج سنتی رو نقض نمیکنم... میگم اشنایی میتونه به هرطریقی اتفاق بیفته...از طریق خانواده..محل کار دانشگاه ..مجازی حتی یک نمونه دیدم تو خیابون خوشش اومده بوده.. و بعد میتونن اشنایی بیشتر داشته باشنازدواج سنتی یک مزیتایی داره که قصد ازدواج از اول مشخصه یه سری چیزاییم هست که شاید منفی باشه والبته بستگی به افراد مختلف داره درکل  نمیشهبگیمفلان روش بده

عزیزم کاری ندارم به قسمت ازدواج سنتی ولی واقعا خرابا  شانس دارن😂😂

دختری بود همشهری میشناختم این خانم حتی ببخشید باکره هم نبود (۱۹ سالشه) با نسف شهر خاطره داره با فامیل خودشون رابطه داشت چون پولدار بود رابطه فقط ج.ن.سی عاطفی نه سه روز فرار کرد با یه پسر موندن تو یه خونه پدرش شکایت کرد برس گردوندن دختره رو پسره به پدرش گفته بود دخترتو کردم .با.ک.ره نبود پدره هم از ترس آبرو و آزمایش شکایت و پس گرفت فیلمای اونجوریش در اومد بعد الان چند ماهه نامزد کرده با یه پسر خوب از پسره هیچ چیز بدی نشنیدم بعد این آقا پسر میره به اونایی که فیلم دختره رو دارن میگه بهت پول میدم دیگه فیلماشو پخش نکنی اون دیگه زنه منه هرچی بوده قبلا بوده.😅

همینطور ازدواج سنتی هم داشتیم تو آشناها تو دوسال دوره نامزدی بهترین زندگی رو داشتن عاشق هم بودن همه جوره میمردن برای هم هر مناسبت آقاعه برای زنش کادو می‌گرفت همیشه باهاش بهترین رفتار رو داشت دختره هم تا به حال با کسی نبوده اولین بار همین شوهرش که یه ماه آشنایی صحبت کردن بعدش عقد 

بعد آقا بعد ازدواج سه سال بعد بخاطر اینکه عشق سابقش برگشته بود خیانت کرد با دوتا بچه و جدا شدن.

نمیشه که یدونه رو نماینده همه قرار داد خوب و بد تو هرچیزی هست ازدواج سنتی هم خیلی کم پیش میاد دو نفر بتونن آدم مناسب پیدا کنن برای هم 

بعد ازدواج سنتی هم اینجوری که اگه بقیه فهمیدن تو دوره آشنایی هستین دیگه امکان نداره جدا بشین و از خوشتم نیومد باید ازدواج کنی با طرف چون مردم پشتت هزار جور حرف میزنن مخصوصا پشت سر دختر 

برای ازدواج هیچی نباشه باید ۲/۳ سال تو رابطه باشی ازدواج سنتی با اطلاع خانواده بنظرم یه جور قرار داده یا معامله هست اصلا نمیتونم قبول کنم کسی که علاقه ای بهش نداشتم محرمم بشه و بهم دست بزنه بدون علاقه وای حتی تصورشم حالمو بهم میزنه خیلی بده البته این نظر منه.

خیلی از ازدواج های سنتی و مدرن هستن که به بن‌بست خوردن و خلیام موفق شدن بستگی آدم داره در کل به سنتی و مدرن بودن ربطی نداره