2777
2789
عنوان

باز بگید ازدواج سنتی بده

| مشاهده متن کامل بحث + 712 بازدید | 68 پست
پایدار باشید عزیزم ولی خب بعصی دخترا اهل دوستی نیستن ، خب اینا مجبورن سنتی لزدواج کنن قبول داری

ممنون گلم همچنین

دوستی در کار نبود گلم آقا پیشنهادشون مطرح کردند و منم این مدت سبک سنگین کردم خوب طرفمو سنجیده زیر نظر خانواده ها رفت و آمد داشتیم تا به نتیجه نهایی رسیدیم

البته ازدواج و آشنایی شما هم آنچنان سنتی و با معرف نبوده 

همسرتون پسند و انتخاب کردند

آسان گذرانید جهانِ گذران را...

ازدواج سنتی از هر صدتاش دوتاش خوبه

ازدواج مدرن و عاشقانه هم از هر صدتاش دوتاش طلاقه

اینه فرقش

و اینکه الان کلا سلیقه ها و شرایط عوض شده کمتر کسی میره خواستگاری سنتی همون پسر مذهبیا هم الان اول خودشون یکی رو پیدا میکنن بعد مدتی معاشرت میرن خواستگاری

°^من اون دختره تخصم که از سرما یخ میزنه اما بازم میگه سردم نی:)💉🌿

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم کاری ندارم به قسمت ازدواج سنتی ولی واقعا خرابا شانس دارن😂😂دختری بود همشهری میشناختم این خان ...

سلام عزیزم 

خب با این تفاسیر ینی الان دخترا برن خراب بشن که خوشبخت بشن 😅؟ 

و اینکه هدف من این بود که دخترا انقد نسبت به ازدواج سنتی گارد نداشته باشن 

وگرنه خوب و بد تو هر دور مورد هست 

و سوال دیگه اینکه الان دختری که اهل دوستی نیست بنطر شما چطوری باید ازدواج کنه ؟؟؟ 

به زمانبندی خدا شک نکن❤️
ازدواج سنتی از هر صدتاش دوتاش خوبهازدواج مدرن و عاشقانه هم از هر صدتاش دوتاش طلاقهاینه فرقشو اینکه ا ...

خب الان دختری که اهل دوستی نیس بنطر شما باید چیکار کنه

به زمانبندی خدا شک نکن❤️
خب تو ازدواج مدرن امکان نداره آقا پسر گذشته بدی داشته باشه

عرض کردم مهم شناخته

به هر حال مدتی که دختر و پسر با هم رفت و آمد دارند میشه به زوایای اخلاقی هر کدوم پی برد ارتباطشون به دور از رودروایسی و حرف اینو اونه 

در صورتیکه برا ازدواج سنتی سختتره ی جورایی انگار میخوان فقط سر و ته قضییه هم بیارن

خوبه میگی از رو طاهرزندگیا قضاوت نکنید بعد میگی دختر خالم نمونه یک ازدواج سنتی خوشبخته..شما تو زندگی ...

سلام عزیزم 

منم ۲۱سالمه تاحالا یا هیچ پسری دوست نبودم نه اینکه یخوام ادعای خوب بودن بکنما نه بخدا 

از روز اول بلد نبودم دوستی با پسرارو ، سرسنگینم باهاشون 

جتی پشنهاد هم ندارم ، با وجود اینکه چهرم و اخلاقم و استایلم خویه 

بنطرت من چیکار باید بکنم

عرض کردم مهم شناختهبه هر حال مدتی که دختر و پسر با هم رفت و آمد دارند میشه به زوایای اخلاقی هر کدوم ...

سلام عزیزم 

منم ۲۱سالمه تاحالا یا هیچ پسری دوست نبودم نه اینکه یخوام ادعای خوب بودن بکنما نه بخدا 

بنطرت من چیکار باید بکنم

ازدواج سنتی از هر صدتاش دوتاش خوبهازدواج مدرن و عاشقانه هم از هر صدتاش دوتاش طلاقهاینه فرقشو اینکه ا ...

سلام عزیزم 

بنطرت من چیکار باید بکنم

من خالم‌ سنتی ازدواج کرد از روز اول یه اب خوش از گلوش پایین نرفت از اخر طلاق گرفتدوستم با دوس پسرش ا ...

سلام عزیزم 

بنطرت من چیکار باید بکنم

سلام عزیزم خب با این تفاسیر ینی الان دخترا برن خراب بشن که خوشبخت بشن 😅؟ و اینکه هدف من این بود که ...

نخیر عزیزم شما اصلا نفهمیدی منظورمو

میگی نگید خرابا شانس دارن شما از زندگی و خوشبختی بقیه خبر ندارید برای این گفتم منظورم این بود خراب ها واقعا شانس دارن و دخترای خوب ندارن

من به عنوان یه دختر مجرد گارد دارم نسبت به ازدواج سنتی چون اگر بخام با کسی ازدواج کنم حتما باید همه جوانبش رو بررسی کنم گذشته پسر خیلی برام مهمه 

پسری که میاد دنبال ازدواج سنتی الان دیگه بیشتر پسرایی که دنبال ازدواج سنتی هستن غلط نکرده ندارن تو گذشته و حتی رابطه جنسیم داشتن ولی برای ازدواج موافق ازدواج سنتی هستن 

دختری که اهل ازدواج نیست میتونه ازدواج سنتی بکنه ولی حداقل یسال باید دوره آشنایی بگذرونه چون تو چند ماه هیچی مشخص نیست

من به شخصه مخالف ازدواج سنتیم

اسی میدونی چرا بیشتر دخترا میگن سنتی دوست نداریم؟ چون این روزا خواستگارای سنتی بیشتر پسرایی هستن که از نظر شخصیتی و اجتماعی خیلی از دختر ضعیف ترن و اصلنم درمورد مسائل مادی نمیگما. همین باعث میشه دختر خوشش نمیاد

سلام عزیزم منم ۲۱سالمه تاحالا یا هیچ پسری دوست نبودم نه اینکه یخوام ادعای خوب بودن بکنما نه بخدا از ...

حتی پسرای اقوام؟

خب شما هنوزم به اونصورت سنی نداری

ما قطعا نگفتیم ازدواج سنتی بده عرض کردم به ازدواج مدرن هیچ ارجحیت و برتری نداره 

از نظر من نوعی عشق و علاقه و شناخت کامل تو ازدواج مهمه

برا شما خب که هیچ پیشنهاد ازدواجی رسما از سوی آقایون ندارید بهترین گزینه معرف ازدواج و ازدواج سنتیه

خب الان دختری که اهل دوستی نیس بنطر شما باید چیکار کنه

راستش من تو این عمر 28 سالم دختری رو ندیدم که اهل دوستی نباشه مگراینکه خانوادش محدودگر باشه از ترس اونا اینطور باشه 

و دختری رو هم ندیدم که اصلا دوست پسر نداشته باشه 

ولی به فرض اینکه باشه هم لااقل رو خودش کارکنه موردای خوب بیان خواستگاریش چون اکثر خواستگار سنتی ها داغونن البته موارد استثنا معدودی هم وجود داره

°^من اون دختره تخصم که از سرما یخ میزنه اما بازم میگه سردم نی:)💉🌿
راستش من تو این عمر 28 سالم دختری رو ندیدم که اهل دوستی نباشه مگراینکه خانوادش محدودگر باشه از ترس ا ...

واقعا هستن همچین دخترایی 

خود من خانوادم سخت گیر نبودن ، خودم از پسرا میترسیدم 

به زمانبندی خدا شک نکن❤️