2777
2789
عنوان

باز بگید ازدواج سنتی بده

| مشاهده متن کامل بحث + 698 بازدید | 68 پست
به عنوان یک دختر دم بخت باید بگم که سنتی نیست دیگه . اکثرا با دوست دخترشون ازدواج می کنن

سلام عزیزم 

منم ۲۱سالمه تاحالا یا هیچ پسری دوست نبودم نه اینکه یخوام ادعای خوب بودن بکنما نه بخدا 

از روز اول بلد نبودم دوستی با پسرارو ، سرسنگینم باهاشون 

جتی پشنهاد هم ندارم ، با وجود اینکه چهرم و اخلاقم و استایلم خویه 

بنطرت من چیکار باید بکنم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

سلام عزیزم منم ۲۱سالمه تاحالا یا هیچ پسری دوست نبودم نه اینکه یخوام ادعای خوب بودن بکنما نه بخدا از ...

خودمم همینم

دیگه واقعا هیچ پسری به اصرار مادرش زن نمی گیره 

باید تو جامعه باشی تا کیس مورد نظرت پیدا بشه

جام می و خون دل هر یک به کسی دادند....... در دایره قسمت اوضاع چنین باشد

اقوام که اصن حرفشون رو نزن 😅

چشم😄

فعال باش داخل اجتماع انرژیتو بالا ببر قطعا آدم همسیر با خودتو جذب میکنی نه صرفا برای دوستی برای اینکه خواستارت بشن برا ازدواج بعد خیلی منطقی میتونی از بین کیسای ازدواج به مناسب‌ترین گزینه جواب مثبت بدی

البته در مورد ازدواج هم بی تفاوت باش هر چ بی تفاوت باشی قدرت جذبت بیشتر میشه

آسان گذرانید جهانِ گذران را...

چشم😄فعال باش داخل اجتماع انرژیتو بالا ببر قطعا آدم همسیر با خودتو جذب میکنی نه صرفا برای دوستی برای ...

بی بلا عزیرم 😘 

والا اعتماد بنفسم کمه کلا 

نمیتونم با آدما چشم تو چشم باشم 

شاید باورت نشه یه بار تصمیم گرفتم خودمو دوست داشته باشم ، با اعتماد بنفس باشم ، ۲تا پسر اومدن ازم آدرس پرسیدن 

که تابلو بود الکیه 😅

سلام عزیزم منم ۲۱سالمه تاحالا یا هیچ پسری دوست نبودم نه اینکه یخوام ادعای خوب بودن بکنما نه بخدا از ...

هر پیشنهادی سنتی یا دوستی اینا رو باچشم‌باز ارزیابی کن

فرصتاتو از دست نده

بی بلا عزیرم 😘 والا اعتماد بنفسم کمه کلا نمیتونم با آدما چشم تو چشم باشم شاید باورت نشه یه بار تصمی ...

کتاب‌هایی هست در این زمینه که به تقویت اعتماد به نفست کمک کنه

حتما قبل از خواب پادکست گوش بده

ی زمانی تو تنهاییت به خودت فرصت بده و مقابل آیینه با خودت حرف بزن اینا خیلی تاثیر گذاره و زیاد درگیر این نباش که فلانی یا دیگران چ نظری در موردت دارند

به قول شاعر،حافظ تو خود حجاب خودی حافظ از میان برخیز

آرزوی موفقیت دارم برات تو همه ی زمینه ها

آسان گذرانید جهانِ گذران را...

واقعا هستن همچین دخترایی خود من خانوادم سخت گیر نبودن ، خودم از پسرا میترسیدم

حالا ایشالله چه سنتی چه مدرن همه دخترا خوشبخت باشن و با شاهزاده رویاهاشون ازدواج کنن

°^من اون دختره تخصم که از سرما یخ میزنه اما بازم میگه سردم نی:)💉🌿