2777
2789
عنوان

باز بگید ازدواج سنتی بده

| مشاهده متن کامل بحث + 697 بازدید | 68 پست

من سنتی دوس دارم و یه پسر خوب هم پیدا کردم که اونم دنبال ازدواج سنتیه

حالا ما چطوری باید بهم برسیم؟ 😂

واسطه هم نداریم

در کوچه پس‌کوچه‌های ذهنم به دنبال ردی از خاطرات تو می‌گردم....شاید کم شود درد دلتنگی....شاید لبخند آید بر لب....شاید باورم شود روزی تو را داشتم در کنارم هر دم!!   همیشه به یادتم و منتظرت میمونم عشق قشنگم. میشه واسه برگشتش یه صلوات برام بفرستین؟ 😔💔

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزم کسی نمیگه سنتی بده مدرن خوبه یا برعکس ولی قبل ازدواج حتمااااا باید وقت گذاشته بشه و اشنا بشن و ...

سلام گلم تو این سایت زیاد دیدم دخترا میان میگن ما نمیخوایم سنتی ازدواج کنیم و این حرفا ، انگار زیاد نسبت بهش گارد دارن ، جدیدانم مد شده میگن عشق از آن مردان شجاس

به زمانبندی خدا شک نکن❤️

خداروشکر هم شما پایدار باشید هم ایشون💕🩷🌱

نمیتونی بگی ازدواج سنتی کاملا خوبه یا مدرن

بستگی به وضعیت شخص داره بیشتر

هرکدوم مزایا و معایب خودشون رو دارن

مهم انتخاب درسته توی ازدواج 

الهی خوشبخت شین ‌ عزیزم میشه برا ازدداج سریع و خوشبختیم دعا کنی . یه کیس خوب و باایمان از اونایی ک قبلا رابطه نداشتن شرایطیش اوکی باشه پیدا شه ازدواج کنم واقعا خیلی سختمه۲۳۱ سالمه 

من خالم‌ سنتی ازدواج کرد از روز اول یه اب خوش از گلوش پایین نرفت از اخر طلاق گرفت

دوستم با دوس پسرش ازدواج کرد خوشبخت شد

پس سنتی یا مدرن بود ملاک نیست مهم عقلانی تصمیم گرفتنه

ازدواج باید مبنای عاقلانه داشته باشه خیلیا دوست میشن حتی عیب طرفم میفهمن ولی ما دخترا چون خریم و احساساتی میگیم عیب نداره خودمونو بدبخت می کنم

برای اشنایی وارد رابطه عاطفی نشین

کاش چشمان مرا خاک کنید ... تا نبینم که چه تنها هستم...یک لحظه از انسان شدنم هست که ان رانمی توانم هرگز بدون وحشت بخاطر بیاورم، زمانی که برای اولین بار صدای تپش قلبم راشنیدم. این صدای دقیق، بلند و منظم، که توامان نوید مرگ و زندگی را میدهد با ترس و تشویشی غریب به شگفتم می اورد، انها همه جا ساعت نصب کرده اند. اما چطور می توانند چنین ساعتی با ثانیه شماری سریع که تمام ثانیه های زندگی را همراهی می کند ، در سینه شان حمل کنند.!
من سنتی دوس دارم و یه پسر خوب هم پیدا کردم که اونم دنبال ازدواج سنتیهحالا ما چطوری باید بهم برسیم؟ � ...

بلخره یه بزرگتر باید دست به کار بشه دیگه 

صبر کن دختر جان

به زمانبندی خدا شک نکن❤️
خب ما هم ازدواج سنتی ناموفق کم ندیدیم بنظرم شانس مهمه

ما کلا دوتا سنتی اطرافمون داری 

یکیش امسال جدا شد بعد سیزده سال

یکی دیگه اهم همش از شوهر میناله متاسفانه

Afsaneh_67 و کاربری شانزدهم سابق😃متاسفانه حقیقت براتون تلخه و گزارش میزنین😉ریپلای بیخود و بی جهت مساوی هست با تگ کردن نی نی یار…احترام خودتو نگه دار دوست عزیز❤️
بلخره یه بزرگتر باید دست به کار بشه دیگه صبر کن دختر جان

من که روم نمیشه به خونواده ام چیزی بگم

مگر اون کاری کنه

در کوچه پس‌کوچه‌های ذهنم به دنبال ردی از خاطرات تو می‌گردم....شاید کم شود درد دلتنگی....شاید لبخند آید بر لب....شاید باورم شود روزی تو را داشتم در کنارم هر دم!!   همیشه به یادتم و منتظرت میمونم عشق قشنگم. میشه واسه برگشتش یه صلوات برام بفرستین؟ 😔💔

در کل ازدواج خوب زمانی پیش میاد که شناخت و علاقه کافی از دو طرف حاصل بشه 

من خودم شش ماه وقت گذاشتم گذشته نامزدم بسیار برام مهم بود تناسب سن. ظاهر. فرهنگ خانواده ها و... ایده‌آلی که از زندگی مشترک داشتم شباهت و تفاهم بسیار بود برا همین اوکی دادم آشنایی ما داخل محل کار بود

آسان گذرانید جهانِ گذران را...