دیروز حدودا ساعت ۱ ظهر دچار حمله پنیک شدم و از همون موقع تا الان دارم میلرزم 😭 حس میکنم دنیا غیرواقعیه همه چی انگار برام مبهمه اصن انگار خودم نیستم. حس سرما تو وجودم دارم انگار قلبم یخ زده حس نداره نمیدونم باید چی کار کنم 😭 تو تاپیک قبلی کامل تر توضیح دادم. طبیعیه یه روز بعد پانیک بازم اینطوری باشی؟؟؟ کسی تجربه نداشته؟
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
نه فقط قبلش هی داشتم فکر میکردم مشاور بگیرم نگیرم واسه کنکورم و داشتم به این فکر میکردم که به مشاوره چی بگم اون چی میگه در واقع اورثینک میکردم هی دربارش و هی استرس داشتم که کی زنگ میزنه وقتی زنگ زد چطوری حرف بزنم که مامانم نفهمه مشاور گرفتم😭 داشتم به این چیزا فکر میکردم و همزمان قهوه خوردم بعد ۲۴ ساعت نخوابیدن. تو اتاق داشتم درسمو میخوندم که یهو حمله بهم دست داد از اون موقع تا حالا حالم بده
قهوه نخور چون اضطرابتو چند برابر میکنه حمله پنیک هم بعد از اضطراب رخ میده هروقت پنیک شدی ۵ دقیقه تنفس عمیق شکمی بگیر و هرچه زودتر برای درمان اضطرابت اقدام کن نگران نباش اضطرابت حل بشه این مشکلاتت هم حل میشه