2777
2789
عنوان

دیروز تو یه تاپیکی دیدم وحشت کردم از نژاد پرستی مردم

| مشاهده متن کامل بحث + 2319 بازدید | 156 پست
یه بار رفتیم کربلا یه عرب خوزستانی با یه عرب عراقی دعواش شد چون عراقیه به عرب ایرانیه فوش داده بود ک ...

متاسفانه ما هم عربای بقبه کشور از ما بدشون میاد چون مارو ایرانی میدونن هم ایرانیا چون مارو عرب .خودمون موندیم این وسط

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

متاسفانه همینطوره ما ادم ها بخودمون رحم نمیکنی همش حس برتر بودن داریم ایرانی به افغان ها توهین میکنن ...

چقدر سطحی نگر یعنی مهاجر ایرانی با مهاجر افغان فرق ندارن مهارح ایران داره پول میبره ترکیه مهاجر افغان غیر بدبختی چی اورده چقد بدم میاد ایرانی رو با افغانی شپشو مقایسه میکنید

صلوات بر حضرت محمد انشالا کشوری بدون افغان
متاسفانه ما هم عربای بقبه کشور از ما بدشون میاد چون مارو ایرانی میدونن هم ایرانیا چون مارو عرب .خودم ...

ن بابا فکر میکنی دیگه خب از قدیم الایام حتی. زمان کوروش ایران از قومیتا مختلف پر شده بود اصلا این فکرو نکن ایران شهر به شهرش باهم نمیسازه به ما اصفهانیا هم توهین میشه ما انقدر بیسواد نیستیم که ترک یا عرب خودمونو با اونا مقایسه کنیم

یه بار رفتیم کربلا یه عرب خوزستانی با یه عرب عراقی دعواش شد چون عراقیه به عرب ایرانیه فوش داده بود ک ...

چون اجازه ندادند خوزستان از ایران جدا بشه استان نفت خیز ایران رو عراق برای خودش میخواست و فکر میکرد چون جمعیت عربها تو این استان زیاده راحت خوزستان رو تحویلش میدن نمیدونست کوچیک و بزرگ و زن و مرد وایمیسن جلوشون نمیذارن به هدفشون برسن .

اینارو از کجا میاری شما.یه چیزایی از رسما و کارای ما میگی که من تازه دارم از شما میشنوم.خجالت بکشید ...

عزیزم من نگفتم عربا...اتفاقا همین ی مدت پیش ی شیرازیه زنشو کشته ...فقط عرب نیستن فقط منظورم این بود که همه این دختر کشتن رو به عرب مختص دادن و خودشونو نمیبینن

🍃برای خوشبخت شدنم ی صلوات میفرستی؟💐
من رفقام عربن ... چقدر تو مراحل زندگیم کمکم کردنچقدر احترامتو مراسمات مامن کوردم شوهرم لره اهواز ...

دقیقا منم دوستان عرب دارم و از خدامه بازم بیشتر دوست عرب داشته باشم.

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.

اقا من خودم میگم شمالی ید داره مشهدی بد داره ترک بد داره لر بد داره عرب بد داره اما خوبم داره ولی این وسط خواهشا افغانیا نیان جو بندازن بین هم وطنامون دعوا درست کننن

صلوات بر حضرت محمد انشالا کشوری بدون افغان
عزیزم من نگفتم عربا...اتفاقا همین ی مدت پیش ی شیرازیه زنشو کشته ...فقط عرب نیستن فقط منظورم این بود ...

بله اتفاقا من تو شهرای دیگه بیشتر دیدم.اینجا چون طوایفی هست بیشتر رو صلح و سازش مانور میدن تا کشت و کشتار 

تو احتمالا صدسال پیش زندگی کردی اهواز،سر بریدن؟؟؟؟؟؟جایی برو‌ بگو اینارو که عرب اونجا نباشه

همین یکی دو سال پیش یه دختری به اسم مونا رو شوهرش سر برید تو اهواز

خیلی وحشتناک بود 

خواهشاً تعصب نداشته باشید تا این مسائل از بین بره

اصلا کاری به قتل و انگیزه های ناموسی ندارم ولی چرا شیوه قتل اینقدر وحشیانس؟! 

همین یکی دو سال پیش یه دختری به اسم مونا رو شوهرش سر برید تو اهوازخیلی وحشتناک بود خواهشاً تعصب نداش ...

عزیز من متاسفانه این مورد بجز تو خوزستان تو شهرهای دیگه هم اتفاق افتاده خبر مربوط به مونا رو خوندی خبر مربوط به رومینا اشرفی رو نخوندی ؟ دیگه کم بگو عربها اون دختر بیچاره شمالی بود . متاسفانه این وحشیگریها تو هر شهری ممکنه اتفاق بیافته

مهمان نوازی و دست و دلبازی عرب هارو هیییچ کجای کشور نمیبینید.من خودم فارس اهوازم‌ .بخاطر شغل همسرم ش ...

منم آرزومه برم اهواز مهمون یک خانواده عرب باشم!

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.
همین یکی دو سال پیش یه دختری به اسم مونا رو شوهرش سر برید تو اهوازخیلی وحشتناک بود خواهشاً تعصب نداش ...

خدایی  جز خوزستان شهرا دیگه قتل ناموسی دارن یاسوج وحشی بازیاش بیشتره 😑😑خدایی. ایران زندگی میکنی؟