2777
2789
عنوان

دیروز تو یه تاپیکی دیدم وحشت کردم از نژاد پرستی مردم

| مشاهده متن کامل بحث + 2260 بازدید | 156 پست
تو احتمالا صدسال پیش زندگی کردی اهواز،سر بریدن؟؟؟؟؟؟جایی برو‌ بگو اینارو که عرب اونجا نباشه

منم شنیده بودم این رسمها رو برام سؤال بود راسته یا شایعه؟ ممنون میشم راهنمایی بفرمایین.

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.
منم شنیده بودم این رسمها رو برام سؤال بود راسته یا شایعه؟ ممنون میشم راهنمایی بفرمایین.

ببین،من آبادان زندگی کردم و عربم و هفت جدم هم عربن،رسم تیراندازی قبلا زیاد بود،الان دیگه پلیس اجازه نمیده بهشون، 

بعد اینکه مثل همه جا ممکنه یه عده تعصب داشته باشن،ولی عرب الان با قبل زمین تا آسمون فرقشه،

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیز من متاسفانه این مورد بجز تو خوزستان تو شهرهای دیگه هم اتفاق افتاده خبر مربوط به مونا رو خوندی خ ...

این خانم از سر بریدن جوری تعجب کرده و میگه از صد سال پیش حرف نزنید که انگار الان دیگه خبری از این چیزا نیست! خب عرب هنوز همین شیوه رو معمولا اجرا می‌کنه و موارد زیادی شنیدیم چرا ادعا دارید تموم شده؟! 

این موضوع اصلا ربطی به مقایسه با شهرهای دیگه نداره ولی اگر بخوایم این رو هم در نظر بگیریم کم و زیاد داره مثلا این شیوه قتل بین اعراب و بلوچ ها بیشتره تا فارس و گیلک و...منظور این نیست برای بقیه احتمالش صفره ولی قطعا کمتره 

و انگیزه قتل هم در عرب ها معمولا عجیب تره سر حجاب یا فرار یا دوست پسر داشتن دختر سر میبرن یعنی تعصب و سختگیریشون خیلی زیاده در حالیکه دوست پسرداشتن برای خیلیا رایج و عادیه

این خانم از سر بریدن جوری تعجب کرده و میگه از صد سال پیش حرف نزنید که انگار الان دیگه خبری از این چی ...

تو با ما زندگی میکنی که اینارو انقد با قاطعیت میگی.کی بخاطر دوست پسر سر دخترشو بریده چرا الکی حرف میزنی یا حجاب.اومدی اهواز ببینی چطور مردمش تیپ میکنن؟

که میگی سر حجاب

منم ی دوست اهوازی دارم واقعا عالیه اخلاقش

منم از خدامه با عربها دوست باشم. دوست شما تو نینی سایت هستن؟

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.
این خانم از سر بریدن جوری تعجب کرده و میگه از صد سال پیش حرف نزنید که انگار الان دیگه خبری از این چی ...

منم نمیگم نیست  ولی الان خیلی بندرت این اتفاقها میافته و شاید فراوانیش به اندازه شهرهای دیگه باشه که شما اخبارش رو نمیشنوید . پس اصرار شما روی این موضوع حس بدی القاء میکنه و باعث گارد گرفتن  دوستان میشه میشه .

خدایی جز خوزستان شهرا دیگه قتل ناموسی دارن یاسوج وحشی بازیاش بیشتره 😑😑خدایی. ایران زندگی میکنی؟

شما پست منو خوندی یا فقط میخوای دفاع کنی؟ اون خانم یه جوری تعجب کرده انگار عرب از صد سال پیش به این ور دیگه سر نبریده و من فقط یادآوری کردم هنوز هم هست

در ضمن اگر بخوای بر اساس آمار بگی عرب ها در صدر جدول اند از نظر این شیوه قتل و این به معنای نیست دیگه هیچ جا از این جنایت ها نمی‌کنند 

ایا رفتی ابادان ببینی چطور لباس میپوشن.چطور رفتار میکنن .اتفاقا اینجا زنا خیلی با دلو جراتن و مجال خیلی کارا دارن.حالا زورت اومده یا دوست داری تخریب کنی بماند.

منم نمیگم نیست ولی الان خیلی بندرت این اتفاقها میافته و شاید فراوانیش به اندازه شهرهای دیگه باشه که ...

چرا خبرش رو نشنویم؟! تفکیک خبری خاصی علیه عرب ها نیست هرجا در این حد وحشیانه قتلی رخ بده میشنویم 

و در هر صورت اون چیزی که به من ثابت شده اینه که هر قومی در یک جنبه می‌تونه بیشتر در معرض بحران فرهنگی باشه و نمی‌پذیرم که فراوانی این شیوه قتل در همه اقوام یکسان باشه 

ممنون میشم بحث رو ادامه ندید

چرا دلت برا یه عراقی باید بسوزه میتونه برگرده کشورش من عربا خودمونو گفتم

خب عراقی هم باشن آدمن دیگه. مسلمونن دل دارن چه فرقی دارن با ایرانیا؟

چرا خبرش رو نشنویم؟! تفکیک خبری خاصی علیه عرب ها نیست هرجا در این حد وحشیانه قتلی رخ بده میشنویم و د ...

گدوم کشتار شنیدی راجب عربا جز همون مونا چند سال پیش.که هزار تا احبار از بقیع شهرا رسانه ای شده.چرا الکی جو میده خانم