یه چندنفر به عربا و ترکا ایران توهین کردند حقیقتا خیلی ناراحت شدم من خوزستان رفتم و جز عزت چیزی ندیدم از این ملت شریف چرا انقدر بعضیا عقده دارن به عنوان یه اصفهانی دستو پای عربا کشورمو میبوسم که جنگیدن واسه اون خاک
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
متاسفانه بجز وجود افغانها وجود عراقیها هم خطرناکه . 8 سال جنگیدیم عراقیها خاک ایران رو نگیرن الان راحت میان برای هم زیارت و هم سیاحت و ... بعد با مسخره کردن ایرانیها برمیگردند . متاسفم برای خودمون که اینقدر به عراقیها رو دادیم . متاسفانه تا میگی عراقیها نفرت انگیزن طرفداراشون میان
از رسمایی چرت و پرتی که تو این سایت گفته مغزم سوت میکشه.از رسمایی که واقعیه و مردانگی داره چرا نمیگید.خرج عزاداری با صاحب عزا نیست چه پولدار چه فقیر طایفه و مردم به عهده میگیرن شاید اولش خرج بگنن صاحب عزا ولی بعدش بهش میدن.و میت بدون مراسم و خرج و دفن نمیمونه.مشکلات مالی خیلیا به صورت طایفه ای حل میشه.خیلی از مشکلات حل میشه.....اینا چند نمونه اش بود.